about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

ایلان ماسک طی گزارشی اظهار کرد تکنولوژی اتصال مغز انسان و کامپیوتر به زودی رونمایی می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ایلان ماسک باور دارد که بشر باید ارتباط مستقیمی با کامپیوتر‌ها پیدا کند تا بتواند از حکومت هوش مصنوعی بر انسان‌ جلوگیری نماید. به همین دلیل است که وی سال ۲۰۱۶ میلادی شرکت جدیدی به نام Neuralink را تاسیس کرد تا بتواند رابطی میان مغز انسان و کامپیوتر توسعه دهد. حال او با انتشار پستی در توییتر مدعی شده که چنین سیستمی در آینده‌ی نزدیک توسعه می‌یابد و دیوایس‌های میکروسکوپی جدیدی نیز بر اساس آن عرضه خواهد شد.

دو سال پیش ایلان ماسک مدعی شده بود استارتاپ Neuralink طی یک برنامه چهار ساله می‌تواند اتصال مستقیم مغز انسان و کامپیوتر را ممکن کند. او باور داشت که این تکنولوژی می‌تواند به بازآفرینی توان ذهنی افرادی که آسیب‌های شدید مغزی را تجربه‌ کرده‌اند، کمک کند.

در واقع تکنولوژی Neuralink می تواند در آینده امکان تبادل اطلاعات میان انسان ها به صورت مغز به مغز، و بدون نیاز به صحبت کردن یا نوشتن را فراهم کند. این مسئله گام بزرگی در راستای انتقال مفاهیم و تفکرات به صورت شفاف و کامل خواهد بود.

البته او باور داشت که پیاده سازی چنین سیستمی برای انسان‌های سالم ممکن است ۱۰ سال طول بکشد. پس از آن استارتاپ Neuralink موفق شد سرمایه گذاران بسیاری را به خود جلب کند و مبلغ زیادی را برای فعالیت‌هایش جذب نماید.

به نظر می‌رسد این سرمایه‌ گذاری‌ها جواب داده چرا ایلان ماسک با انتشار پستی در توییتر مدعی شده که در آینده‌ای نزدیک چنین سیستم‌هایی تولید خواهد شد. از سوی دیگر این استارتاپ در وبسایتش اعلام کرده که قصد دارد چندین نفر در حوزه تبلیغات استخدام نماید و اکنون ۱۱ موقعیت کاری جدید در این شرکت وجود دارد.

در این آگهی‌های شغلی، فعالیت این شرکت توسعه‌ی تکنولوژی آینده نگرانه برای ایجاد ارتباط با پهنای باند فوق العاده بالا میان مغز انسان و کامپیوتر توصیف شده است.

ایلان ماسک همواره نگرانی خود را دربار‌ه هوش مصنوعی و پیشرفت آن ابراز می‌کند. حال باید دید تکنولوژی او می‌تواند از رخ دادن انقلابی رباتیک جلوگیری کند یا خیر!

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد