about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان اعلام کردند که منطقه آسیا و اقیانوسیه شاهد رونق استخدام در نقش‌های امنیت سایبری است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ براساس ارقام به‌دست آمده از «GlobalData»، شرکت مشاوره و تجزیه و تحلیل داده، امنیت سایبری یکی از بخش‌های اشتغال با بیشترین رشد در آسیا و اقیانوسیه است. این رونق باعث افزایش تعداد آگهی‌های شغلی شده و نادیده گرفتن فرصت‌های موجود را دشوار می‌کند.

کارشناسان معتقدند که وقتی به چگونگی رشد حملات سایبری در سال گذشته نگاه می‌کنیم، جای تعجب نیست. تعداد مشاغل در آسیا و اقیانوسیه 23.2 درصد از کل مشاغل امنیت سایبری، با افزایش از 16.9 درصد در 3 ماهه مشابه سال گذشته، را تشکیل می‌دهد.  اروپا نیز از این رشد پیروی کرد و شاهد تغییر سالانه 2.1 درصدی در نقش امنیت سایبری بود.

کشورهایی با بیشترین رشد برای نقش‌های امنیت سایبری در صنعت فناوری

هند، سریع‌ترین رشد را داشت، که در 3 ماه منتهی به نوامبر سال گذشته 15 درصد از آگهی‌های استخدامی امنیت سایبری را به خود اختصاص داد و پس از آن بریتانیا (1.2 درصد)، پرتغال (0.3 درصد) و رومانی (0.2 درصد) قرار گرفتند. حدود 4.2 درصد از تمام نقش‌های امنیت سایبری صنعت فناوری در 3 ماه نوامبر بیش از هر شهر دیگری در چنای تبلیغ شده است، پس از آن بنگالورو با 4.2 درصد، پونا با 2.5 درصد و حیدرآباد با 2.5 درصد قرار دارند.

اتخاذ راهکارهای امنیت سایبری

به گفته محققان، با فراگیرتر شدن اینترنت، امنیت سایبری یک نگرانی فزاینده برای کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته است. انتظار می‌رود بازار امنیت سایبری آسیا و اقیانوسیه (APAC) به ارزش 30.45 میلیارد دلار در سال 2019، به 18.3 درصد نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) از سال 2021 تا 2026 برسد.

با افزایش استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه، امنیت داده‌ها به یک نگرانی مهم تبدیل شده است. نیاز فوری به راه‌حل‌های امنیت سایبری در دنیای دستگاه‌های متصل مانند اینترنت اشیا (IoT) و دستگاه‌های دارای 5G وجود دارد.

مجرمان سایبری در حملات خود پیچیده‌تر شده‌اند و از تکنیک‌های پیچیده برای پنهان کردن هویت و مکان خود استفاده می‌کنند. در نتیجه، امنیت سایبری جزء ضروری و جدایی‌ناپذیر هر سازمانی محسوب می‌شود.

مسائل مربوط به امنیت سایبری در کشورهای نوظهور

کارشناسان براین باورند که کشورهای نوظهور مانند چین، هند، سنگاپور و ژاپن با مشکلات فزاینده ای مرتبط با امنیت سایبری روبرو هستند؛ به عنوان مثال، هند افزایش سریعی را در ثبت جرایم سایبری تجربه کرد و از نظر کل سرقت‌های سیستم نام دامنه (DNS) در رتبه پنجم قرار گرفت. طبق گزارش «Gemalto»، شرکت بین‌الملل امنیت دیجیتال، هند 37 درصد از موارد نقض رکوردهای به خطر افتاده یا به سرقت رفته را به خود اختصاص داده است.

واحد امنیت سایبری ماهاراشترا ادعا کرد که هکرهای سایبری چینی بخش‌های زیادی را در هند هدف قرار داده‌اند. این واحد سایبری خاطرنشان کرد که در ماه ژوئن 2020، تنها در 5 روز، 40300 حمله سایبری صورت گرفته است.

مایکروسافت نیز اعلام کرد که ۱۹ میلیون حمله باج‌افزاری و فیشینگ در آسیا از فوریه تا می ۲۰۲۰ مشاهده شده است.

تقاضا برای راه‌حل‌های مبتنی بر ابر

محققان اظهار داشتند که تقاضا برای راه‌حل‌های مبتنی بر ابر در اکثر شرکت‌های آسیا و اقیانوسیه پذیرش خدمات امنیتی براساس تقاضا را افزایش داده است.

براساس آخرین مجموعه گزارش امنیت سایبری شرکت سیسکو، کشورهای آسیا و اقیانوسیه تمایل دارند درصد بالاتری از زیرساخت‌های میزبانی خود را در فضای ابری نسبت به فضای داخلی با 16 درصد بین 80 تا 100 درصد میزبانی، در مقایسه با تنها 9 درصد در سطح جهانی، داشته باشند. 52 درصد از سازمان‌ها احساس راحتی در استفاده از استقرار ابری داشتند و 50 درصد سازمان‌ها در منطقه معتقدند که استقرار ابری راه‌حل‌های امنیت سایبری، امنیت داده‌های بهتری را ارائه می‌دهد.

سرویس‌های مبتنی بر ابر در حال تبدیل شدن به کانونی برای حملات سایبری هستند

بنا به ادعای کارشناسان، حملات سایبری از تهدیدهای محلی به حملاتی برای هدف قرار دادن چندین منطقه یا کشور تکامل یافته‌اند. در طول همه‌گیری، افزایش استفاده از خدمات مبتنی بر ابر در حال تبدیل شدن به یک کانون برای حملات سایبری است. مجرمان سایبری به طور مداوم راه‌های جدیدی برای سرقت اطلاعات از طریق سرویس‌های ابری مختلف ارائه می‌کنند.

شرکت خصوصی «Mordor Intelligence» گزارش داد که شرکت‌ها باید با مسائل امنیتی مانند از دست دادن کنترل روی داده‌های حساس با افزایش پذیرش و ظهور سرویس‌های ابری مانند «Google Drive»، «Dropbox» و «Microsoft Azure» دست و پنجه نرم کنند.

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.