about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

روش جدید هکرها برای حمله به شرکت‌های تجاری

محققان از شناسایی روش جدید مورد استفاده مهاجمان سایبری به منظور نفوذ به شبکه‌های رایانه ای شرکت‌های تجاری خبر داده‌اند که مبتنی بر کمک گرفتن از نیروهای انسانی نفوذی است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛ به نقل از زددی نت، محققان از شناسایی روش جدید مورد استفاده مهاجمان سایبری به منظور نفوذ به شبکه های رایانه ای شرکت های تجاری خبر داده اند که مبتنی بر کمک گرفتن از نیروهای انسانی نفوذی است، این روش توسط پژوهشگران شرکت امنیتی ایکس فورس رد وابسته به آی بی ام شناسایی شده اند.

روش یادشده که اصطلاحا warshipping با اعزام کشتی جنگی نام گرفته، مبتنی بر اعزام بازاریاب های خدمات تجارت الکترونیک یا دیگر افراد بازاریاب فناوری های نوین است که به طور حضوری یا مجازی به تشریح خدمات خود می پردازند.

افراد یادشده با توجه به دانش فنی که دارند می توانند برای شناسایی آسیب پذیری شبکه های رایانه ای شرکت های هدف و به خصوص نقاط ضعف مودم های مورد استفاده آنها ادغام کنند.

با سواستفاده از این ضعف ها، هکرها می توانند به نفوذ اطلاعاتی و جاسوسی از اطلاعات رد و بدل شده در شرکت های هدف بپردازند و حتی ایمیل های کارکنان شرکت های مذکور را بخوانند.

یک روش مشابه با این کار ارسال بسته های پستی است که در آنها قطعات الکترونیکی بسیار کوچکی برای جاسوسی تعبیه شده است.

این قطعات بسیار باریک و کوچک از راه دور قابل کنترل بوده و انرژی خود را از طریق باتری گوشی نیز می توانند تامین کنند و برای جاسوسی طولانی مدت مناسب هستند.

امروزه راه اندازی سرورهای فرمان و کنترل نیز برای مدیریت این نوع ابزار جاسوسی ساده تر شده و با هزینه ای کمتر از 100 دلار می توان برای این کار اقدام کرد.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.