about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

روشی نوین برای تزریق کدهای آلوده

محققان از روشی نوین در زمینه تزریق کدهای آلوده پرده برداری کردند که از شناسایی مهاجم جلوگیری می کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یک شرکت امنیت سایبری به نام «Cyberbit»، از روشی تازه در زمینه تزریق کدهای آلوده پرده برداشت. در این روش، شناسایی مهاجم غیر ممکن می شود.

محققان این شرکت امنیت سایبری نام این روش نوین را «Early Bird» قرار دادند. این روش به سرعت شیوع پیدا کرده و از آن در طراحی سه نمونه از بدافزار ها استفاده شده است. شاسیان ذکر است این بدافزارها در نوع خود بسیار پیچیده هستند.

طبق توضیحات ارائه شده توسط کارشناسان، دلیل مخفی ماندن این کدهای آلوده این است که از یک روند قانونی برای نفوذ به سیستم قربانی استفاده می کند. از این رو چون هیچ کار غیر قانونی ای صورت نگرفته، امکان شناسایی توسط آنتی ویروس ها غیر ممکن خواهد بود.

در ادامه قصد داریم روش عملکرد «Early Bird» را بیشتر شرح دهیم. این ساختار جدید به مهاجم فرصت می دهد که پیش از تزریق کدهای آلوده یک فرآیند قانونی را در پیش بگیرد و از طریق آن کد های آلوده را به رایانه قربانی تزریق کند.

این روش جدید شباهت های زیادی با نزریق کدهای مخرب از طریق «AtomBombing» دارد. در روش یاد شده کدهای آلوده را به گونه ای تزریق می کرد که از دید برنامه های ضد بدافزاری مخفی می ماند.

به گفته محققان تاکنون حداقل سه بدافزار به نام های «TurnedUp ،Carberp و DorkBot » شناسایی‌شده است که از روش تزریق کد «Early Bird» استفاده کرده‌ اند. به‌عنوان مثال بدافزار بات نت DorBot در سال ۲۰۱۲ از طریق شبکه‌ های اجتماعی و اپلیکیشن های پیام‌رسان برای سرقت اطلاعات احراز هویت کاربران مورداستفاده قرارگرفته است.

تازه ترین ها

سازنده جاسوس‌افزار پگاسوس به پرداخت ۱۶۷ میلیون دلار خسارت به متا محکوم شد

جاسوس‌افزار پگاسوس بیش از ۱۴۰۰ کاربر واتس‌اپ را هدف قرار داده بود.

لینکدین
1404/02/18 - 09:50- هوش مصنوعي

لینکدین شغل رویایی‌تان را با هوش مصنوعی پیدا می‌کند

لینکدین مجموعه‌ای جدید از ارتقاهای مبتنی‌بر هوش مصنوعی برای قابلیت‌های جستجوی شغل خود ارائه کرده که امیدوار است چشم‌انداز ویژه آن را جذاب‌تر کند.

آمازون
1404/02/18 - 09:45- ابزارهای هوشمند

آمازون صاحب ربات لمسی شد

آمازون رباتی با قابلیت حس کردن اشیایی که برمی دارد ساخته است.