about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

روسیه و هند در مسیر تعمیق همکاری امنیت سایبری

مقامات رسمی روسیه و هند، برنامه دو کشور برای گسترش همکاری امنیت سایبری خود را در آینده ای نزدیک، اعلام کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان و به نقل از خبرگزاری تاس (TASS)، دولت روسیه و هند، خبر برنامه دو کشور برای افزایش تعاملات حوزه امنیت سایبری، با یکدیگر را تایید کردند. 

این موضوع، طی جلسه ای میان مشاور امنیت ملی نخست وزیر هند، ایجیت دوال (Ajit Doval) و معاون وزیر امور خارجه شورای امنیت روسیه، اولگ خارموف (Oleg Khramov)، در دهلی نو مطرح شده است.

بر اساس گزارش های منتشر شده، طرفین قصد خود را برای گسترش همکاری های عملی، از جمله تبادل اطلاعات تکنولوژیک و استفاده از فناوری اطلاعات برای جلوگیری از پیشبرد مقاصد جنایی و تروریستی تایید کردند. 

تاکید خارموف و دوال بر اهمیت تصویب مقررات، هنجارها و اصول رفتار مسئولانه کشورها در فضای سایبری تحت نظارت سازمان ملل متحد نیز، از دیگر نقاط برجسته این نشست، محسوب می شود. آنها حفظ فعالیت گروه کارشناسان دولتی سازمان ملل، درباره تحولات در حوزه فناوری اطلاعات و مخابرات، به عنوان مقدمه ای برای تصویب قوانین، هنجارها و اصول استفاده از فناوری اطلاعات را خواستار شدند. 

بر اساس گزارش شورای امنیت روسیه؛ طرفین، نگرانی های مشترک خود را نسبت به تهدیدات موجود در زمینه فناوری اطلاعات و امنیت سایبری، در طول این نشست، مورد نقد و بررسی قرار داده اند.
 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.