about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نتفلیکس از ماه مارس موظف به پخش زنده ۲۰ کانال تلویزیونی داخلی روسیه از طریق سرویس آنلاین خود برای تداوم فعالیت در این کشور است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، خدمات فدرال نظارت بر ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانه‌های جمعی روسیه موسوم به Roskomnadzor که نهاد ناظر بر رسانه‌های این کشور است، پلتفرم نتفلیکس را به عنوان «سرویس سمعی و بصری» در این هفته ثبت کرد. از جمله کانال‌هایی که نتفلیکس باید پوشش دهد می‌توان به کانال اول روسیه، شبکه سرگرمی NTV و یک کانال متعلق به کلیسای ارتدکس روسی به نام Spas (به معنی نجات یافته) اشاره کرد.

تمامی سرویس‌های پخش زنده آنلاین که در روز بیش از صد هزار کاربر در روسیه داشته باشند، موظف به ثبت مشخص خود هستند. این سرویس‌ها علاوه بر پخش کانال‌های تلویزیونی روسیه باید یک شرکت نیز در روسیه به ثبت برسانند تا فعالیت‌های آنها زیر نظر گرفته شود.

تمامی این سرویس‌ها موظف به رعایت دقیق قوانین روسیه بوده و به عنوان مثال حق ترویج افراطی‌گری را ندارند.

مقامات روسیه پیش از این اپل، گوگل، متا، تیک تاک، توئیتر و غیره را موظف به تأسیس دفاتری در خاک این کشور کرده بودند.

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداران
1405/05/18 - 10:01- آسیا

کلاهبرداران آنلاین در چنگال پلیس سایبری پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری پاکستان 28 مظنون را به جرم کلاهبرداری آنلاین دستگیر کرد.

سکوت
1405/05/18 - 09:49- هوش مصنوعي

سکوت شرکت ایرگیولار درباره احتمال حملات بیشتر هوش مصنوعی

شرکت ایرگیولار، مؤسسه ارزیابی امنیت سایبری که آزمایش‌های آن نشان داد مدل‌های هوش مصنوعی شرکت‌های آنتروپیک، اوپن ای آی و متا قادر به نفوذ به سامانه‌های رایانه‌ای واقعی هستند، از اعلام تحت تأثیر بودن سایر مشتریان خود، خودداری کرده است.

کارزار
1405/05/18 - 09:41- اروپا

کارزار خارجی انتشار اطلاعات جعلی علیه گردشگران روس

سرویس امنیت دولتی گرجستان تحقیقات جنایی درباره یک کارزار ادعایی انتشار اطلاعات جعلی را آغاز کرده است که به گفته مقام‌های این کشور، با هدف ناامن و نامطلوب جلوه دادن گرجستان برای گردشگران روس راه‌اندازی شده است.