about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

روسیه با ارائه طرحی جدید قصد طراحی و راه‌اندازی اینترنتی مستقل (independent internet) را دارد و نام آن را اینترنت جهانی مستقل نامیده است.


به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روسیه در نظر دارد در سال 2018 اینترنت مستقل برای خود و کشورهای عضو بلوک «BRICS» راه‌اندازی نماید.
کشورهای عضو بریکس (BRICS) به ترتیب شامل: برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است که روسیه در ساختار طراحی‌شده برای اینترنت مستقل خود تمامی کشورهای ذکرشده را در بر خواهد گرفت.

این اینترنت جدید به‌طور جداگانه از «DNS» خود بهره می‌برد و با Domain Name System جهانی کار نمی‌کند.

هیئت امنیتی روسیه و مقامات این کشور برای جایگزینی «DNS» اتفاق‌نظر داشتند؛ زیرا این ساختار کاملاً مستقل سیستم‌های آن‌ها را غیرقابل نفوذ می‌نماید و از طرفی دیگر حملات سایبری را از خارج این اینترنت مستقل کاملاً غیرممکن می‌سازد.
در این راستا رئیس‌جمهور روسیه ولادیمیر پوتین تاریخ افتتاح اینترنت مستقل را یک اوت 2018 اعلام نموده است.
از محاسن و نقاط برجسته این اینترنت مستقل می‌توان به کنترل صددرصدی و کامل کشورهای عضو «BRICS» بر روی وب‌سایت‌ها، نظارت دقیق بر اینترنت داخلی و همچنین عدم کنترل سازمان‌های بین‌المللی را در پی خواهد داشت.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.