about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

روسیه اپل را جریمه کرد

دادگاهی در روسیه، اپل را به دلیل حذف‌نکردن محتوای نادرست درباره عملیات نظامی در اوکراین از برنامه ها و پادکست‌ها ۴۰۰ هزار روبل جریمه کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از رویترز، خبرگزاری تاس روسیه اعلام کرد که این اولین بار است که اپل به دلیل این اقدام جریمه می‌شود. 
 
از طرف دیگر، خبرگزاری اینترفاکس هم اعلام کرد که اپل برنامه‌ها و پادکست‌های حاوی اطلاعات نادرست در مورد درگیری در اوکراین را حذف نکرده است.
 
به نوشته اینترفاکس، محتوای مذکور شامل اطلاعاتی است که با هدف درگیر کردن افراد زیر سن قانونی در فعالیت‌های غیرقانونی برای بی‌ثبات کردن اوضاع سیاسی در روسیه منتشر شده است.
 
اپل تاکنون به درخواست‌های ایمیلی برای اظهار نظر در این باره پاسخ نداده است. این شرکت مدت کوتاهی پس از آغاز حمله روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، فروش تمام محصولاتش را در روسیه متوقف و سرویس اپل پی را هم در این کشور محدود کرد.
 
سرویس فدرال ضد انحصار روسیه (FAS) پیش از این اعلام کرده بود که اپل در یک پرونده ضد انحصار روسیه به اتهام سوء استفاده از تسلط خود در بازار برنامه‌های تلفن همراه، جریمه‌ای ۹۰۶ میلیون روبلی را پرداخت کرد.
 
مسکو مدت‌هاست با شرکت‌های بزرگ فناوری بر سر محتوا، داده‌ها و ایجاد نمایندگی محلی در این کشور درگیر است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد