about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

روسیه، بزرگ‌ترین خطر سایبری برای امریکا

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ نماینده مریلند عقیده دارد اگرچه امریکا در عرصه سایبری با دشمنان سرسختی روبروست، اما در حال حاضر این هکرهای روسی هستند که بزرگ‌ترین تهدید برای امریکا به شمار می‌روند.

 

 

داچ راپرسبرگر (Dutch Ruppersburger)، نماینده دموکرات ایالت مریلند می‌گوید: «مسائل سایبری برای کاری که ما انجام می‌دهیم بسیار حائز اهمیت هستند. چیزی که به نوعی خواب را از چشمان من گرفته، چین نیست؛ ما همیشه باید مراقب چین باشیم، مراقب ایران و کره شمالی هم باید باشیم، اما به نظر من اکنون در این حوزه، جایی که باید به طور خاص بر روی آن تمرکز کنیم، روسیه است.»

 

 

راپرسبرگر که در جریان خدمت طولانی در کنگره، در چندین کمیته کلیدی از جمله هیئت اطلاعات مجلس سنا خدمت کرده است، رئیس‌جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین را فرد زیرک، باهوش و باانگیزه‌ای توصیف کرد که در پی احیای اتحاد جماهیر شوروی بوده و بودجه‌های کشورش را صرف امور امنیت سایبری، نظامی و فضایی می‌کند. شهر فورت مید که در منطقه شهری بالتیمور واقع شده، جزو مناطق تحت نظارت راپرسبرگر است و سازمان امنیت ملی و چندین سازمان اطلاعاتی نظامی دیگر هم در آنجا مستقر است.

 

 

او به حملات روسیه به استونی اشاره کرد، روسیه را به دخالت در انتخابات فرانسه و امریکا متهم ساخت و مدعی شد که نظام پوتین «احتمالا بهترین نظام جهان در حوزه تبلیغات سیاسی است.» وی افزود: «کاری که با انتخابات ما کردند، نفوذ به سامانه‌های رای‌گیری و دستکاری آنها نبود؛ بلکه به تبلیغات و توانایی آنها در انتشار پیام و تاثیرگذاری بر نتیجه انتخابات مربوط می‌شد.»

 

 

وی اظهار داشت: «ما باید از چشم‌اندازی جهانی هم به این مسئله نگاه کنیم. چراکه می‌توانیم هر آنچه لازم است برای حفاظت از خود انجام دهیم. نوآوری، نوآوری. نسل جوان‌تر. حرکت رو به جلو را ادامه دهید. این مشکل فعلی دولت ماست. سامانه‌های ما آن قدر قدیمی است که امکان نوآوری را از ما گرفته است.»

 

 

او اضافه کرد: «فراتر از روسیه، چین نیز به شدت تهاجمی است؛ هر چند که چین در عملیات سایبری خود عموما در جستجوی اطلاعات است تا تخریب. کشور ما تا رسیدن به هدف خود در مقابله با هر دوی این تهدیدات، راه درازی در پیش دارد.» وی در پایان، با اشاره به حمله سایبری به سرویس دیجیتالی سونی اینترتینمنت، خاطرنشان ساخت: «در کشور ما فقط یک حمله مخرب اتفاق افتاده است اما باور کنید که حملات دیگری در راه است.»

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.