about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

سازمان روسکوم نادزور از گوگل خواست دسترسی به کانال مجلس دوما احیا شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ چندی پیش یوتیوب کانال دوما تی‌وی (dumatv) را که فعالیت‌های دومای دولتی را پوشش می‌دهد، مسدود کرده بود. نمایندگان سرویس مطبوعاتی گوگل دراین‌باره به اینترفاکس گفته بودند این کانال به دلیل قوانین مربوط به تحریم‌ها و رعایت قوانین تجارت مسدود شده است. 

آن‌ها اعلام کرده بودند چنانچه تشخیص داده شود یک حساب کاربری شرایط و مقررات سرویس‌دهی را نقض می‌کند، اقدامات لازم انجام می‌شود. 

در مقابل، سازمان نظارت بر ارتباطات روسیه از شرکت آمریکایی گوگل که مالک سرویس اینترنتی یوتیوب است درخواست کرده فوراً دسترسی به کانال دومای دولتی را در ویدیوهاستینگ احیا کرده و در مورد علت اعمال محدودیت‌ها توضیح دهد. 

بر طبق گزارش روسکوم نادزور، دومای دولتی مجلس فدرال فدراسیون روسیه، نماینده و نهاد قانون‌گذار در فدراسیون روسیه و یکی از اتاق‌های پارلمان است. مسدود شدن کانال یوتیوب این نهاد دولتی که از سوی مدیریت ویدیوهاستینگ انجام‌شده مانع از انتشار اطلاعات و دسترسی آزاد به آن می‌شود.

رگلاتوری اعلام کرده است:

شرکت فناوری اطلاعات آمریکایی از موضع آشکار ضد روسیه در جنگ اطلاعاتی که از سوی غرب علیه کشورمان به را افتاده پیروی می‌کند. ویدیوهاستینگ پلتفرم اصلی انتشار اطلاعات جعلی است و نسبت به منابع رسمی اطلاعات روسیه تبعیض قائل می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد