about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

روترهایی که به نا‌شناس ماندن شما کمک می کنند

پیش از این روتری معرفی با نام Anonabox معرفی شده بود که با استفاده از روش‌های مشخصی تمام ترافیک اینترنت را از Tor عبور می‌دهد و نا‌شناس ماندن کاربران را تقویت می‌کند.

پس از اینکه خبر ارائه این رو‌تر در دنیای تکنولوژی منتشر شد، انتقادات علیه آن افزایش پیدا کرد و بسیاری از رقیبان این ابزار معایب آن را شمرده و مدیران آن را به دروغگویی به کاربران متهم کردند. آن‌ها معتقدند سازندگان Anonabox برخلاف ادعا‌هایشان یک محصول منبع باز را عرضه نمی‌کنند و در این مورد شفاف نیستند، سفت افزار این محصول سطح پایین است، این محصول مشکلات امنیتی دارد و در کل یک محصول کپی و فاقد نوآوری است. این انتقادات در ‌‌نهایت منجر به توقف پروژه تولید این محصول شد.

یکی از اصلیترین رقیبان این رو‌تر، رو‌تر Invizboxاست که بسیار به Anonabox شبیه بوده و‌‌ همان هدف را دنبال می‌کند. سازندان این محصول با عبرت گرفتن از سرنوشت Anonabox تلاش می‌کنند تا مشکلات آن رو‌تر را مرتبا گوشزد کنند و محصول خود را از این معایب مبرا کنند.

مدیران پروژه Invizbox بر این باورند که این رو‌تر نمی‌تواند جلوی روش "انگشت نگاری مرورگر" را بگیرد اما توصیه‌هایی برای مقابله با آن می‌کنند. در روش انگشت نگاری مرورگر که بسیاری از وبسایت‌ها از آن استفاده می‌کنند، اطلاعات مرورگر و دستگاه مورد استفاده مانند لپتاپ یا گوشی با هم منطبق می‌شود تا کاربر شناسایی شود.

محصول دیگری که بر پایه تور کار می‌کند، رو‌تر TorFi است که ساز و کاری شبیه به محصولات گفته شده دارد با این تفاوت که گزینه‌ای برای انتخاب بین تور و برنامه OpenVPN دارد.

اما نکته اصلی در میان این محصولات این است که امنیت صد در صد هرگز وجود ندارد. باید توصیه‌های دیگر را نیز در نظر گرفته و مجموعه‌ای از کار‌ها را با هم انجام داد تا بتوان خطر فاش شدن هویت را کاهش داد.

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.