about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پژوهشگران ژاپنی موفق شدند روباتی بیافرینند که مانند یک کوله پشتی روی بدن کاربر سوار می‌شود و می‌تواند او را یاری دهد. این روبات، فیوژن نام دارد و یک جفت دست دیگر به کاربر اضافه می‌کند که می‌تواند کمکی برای او به حساب آید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛‌ روبات فیوژن که در کنفرانس SIGGRAPH سال ۲۰۱۸ به نمایش درآمده، کمی با پروژه‌های بازوهای کمکی قبلی تفاوت دارد چرا که این روبات توسط فرد دیگری کنترل می‌شود. این شخص می تواند به وسیله‌ی تکنولوژی واقعیت مجازی نمایی از بالای شانه های کاربر را مشاهده کند و با کنترلر‌ های مخصوص بازو‌های این روبات را تحت فرمان خود درآورد. در واقع با این روش هر فرد می تواند برای انجام وظیفه‌ای خاص دو بدن، دو مغز و چهار دست را به کار ببرد.

«یامن سارایجی» یکی از پژوهشگران، این پروژه را بدین شکل توصیف می‌کند:

«فیوژن یک سیستم کوله پشتی است که به نوعی بدن فرد را گسترش می‌دهد و کاربر دیگری از راه دور می‌تواند به کمک این فرد بیاید. این کوله پشتی به دو بازوی مکانیکی  و یک سر مجهز شده که دو نفر بدین شکل می‌توانند با کمک هم عملیات فیزیکی خاصی انجام دهند.»

بر اساس گفته‌های این محقق، کاربر از راه دور می‌تواند با استفاده از دو دوربین روی سر روبات دید داشته باشد و بازو‌های مکانیکی را هم با استفاده از کنترلر های مخصوص در اختیار بگیرد.

بدین شکل دو کاربر به نوعی با هم تلفیق می‌شوند و به هم یاری می‌رسانند. به همین دلیل است که این روبات فیوژن یا «تلفیق» نام گرفته است.

از این روبات به علت ویژگی‌های منحصر به فردش می‌توان در سناریو‌های مختلف بهره گرفت. برای مثال می‌توان به آموزش، تعمیرات دو نفره، ساپورت روحی و جسمی کودکان، فیزیوتراپی، تمرین‌های درمانی یا فعالیت‌های نظارتی بهره گرفت. به طور کلی در هر فعالیتی که به دو دست دیگر نیاز داشته باشد می‌توان از این روبات کمک گرفت.

تازه ترین ها
متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.