about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

روباتی ژاپنی که می‌تواند شعر بنویسد

یک شرکت ژاپنی، روباتی مجهز به هوش مصنوعی ساخته که قابلیت درک متون را دارد و می تواند شعر بنویسد و گفتگوهای قبلی با کاربر خود را به یاد می‌آورد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از دیجیتال ترندز، شرکت ژاپنی AKA LLC روباتی مجهز به هوش مصنوعی ساخته که قابلیت درک متون، دستورات شفاهی، حرکات و حالات صورت را دارد. این ماشین حتی می‌تواند شعر بنویسد. شرکت سازنده معتقد است این روبات که Musio نام گرفته می‌تواند همراه خوبی برای افراد باشد.

این روبات در ژاپن عرضه شده و به پرفروش ترین روبات اجتماعی در این کشور تبدیل شد.  

به گفته شرکت تولید کننده قابلیت های درک متون روبات به وسیله الگوریتمهای یادگیری عمیق ایجاد شده اند. مدارس راهنمای و متوسطه این کشور و برخی شرکت های آموزشی قصد دارند از این روبات برای آموزش زبان انگلیسی استفاده کنند.  

به گفته شرکت تولید کننده تفاوت آشکار میان Musio و بلندگوی هوشمند به آگاهی از متن مربوط می شود. این روبات گفتگوهای قبلی با کاربران را به خاطر می آورد به همین دلیل می تواند محاوره طبیعی تری با انسان داشته باشد.

 از آنجا که روبات به طور مداوم مشغول یادگیری عبارات و ایده های جدید است، همراه مخاطب خود رشد می کند.

تازه ترین ها
استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.

برنامه‌نویسی
1404/02/14 - 08:02- هوش مصنوعي

برنامه‌نویسی سریع و دقیق با هوش مصنوعی

اپل با همکاری یک شرکت نوپا قصد دارد سکویی جدید راه‌اندازی کند که برنامه‌نویسی را با استفاده از هوش مصنوعی دقیق، ساده و سریع خواهد کرد.

گسترش
1404/02/14 - 07:54- هوش مصنوعي

گسترش همکاری‌ ایران و روسیه در حوزه هوش مصنوعی بررسی شد

دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه در حوزه علم و فناوری و معاون علمی رئیس‌جمهور ایران،در نشستی مشترک،همکاری‌های فناورانه ایران و روسیه را با اولویت هدف‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و نتیجه‌گرا بررسی کردند.