about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

روباتیک شدن صنعت بانکداری در دهه آینده

صدها هزار نفر از کارمندان بانک‌ها در دهه‌ی آینده به علت رشد خودمختار سازی و روباتیک، شغل خود را از دست می‌دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پیشرفت فناوری به خصوص در زمینه‌های روباتیک و خودمختار سازی به اندازه‌ای بوده است که تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند، تنها در آمریکا حدود 200 هزار نفر از کارمندان بانک‌ها در دهه آینده شغل خود را از دست می‌دهند.

مایک مایو (Mike Mayo)، تحلیلگر ارشد ولز فورگو سکوریتی (Wells Fargo Securities LLC)، در صنعت بانکداری سالانه 150 میلیارد دلار روی فناوری سرمایه‌گذاری می‌شود که بیش از دیگر حوزه‌ها است. این اقدام درنهایت به کاهش هزینه‌ها می‌انجامد و خساراتی را که کارمندان به وجود می‌آورند جبران می‌کند؛ زیرا این خطاها نیمی از کل هزینه‌های بانکی را شامل می‌شود.

سازمان‌ها، شعبات بانک‌ها، مراکز تماس و کارمندان آن‌ها به یک‌سوم کاهش پیدا می‌کنند. از طرفی شغل‌های مرتبط با فناوری، فروش، مشاوره و تبلیغ کمتر تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

میشل تانگ (Michael Tang)، یکی از شرکای شرکت دیلویت (Deloitte)، ادامه داد:

بیشترین تغییر در مراکز تماس رخ خواهند داد. چه در سطح داخلی و چه خارجی. ما هم‌اکنون نیز از چت بات‌ها استفاده می‌کنید. تعدادی از مردم حتی نمی‌دانند در زمان تماس یا ارسال پیام با یک هوش مصنوعی صحبت می‌کنند، زیرا این بات‌ها تنها به سؤالات جواب می‌دهند.

با افزایش خودمختار سازی تعداد زیادی از کارمندان اخراج خواهند شد. همچنین تعداد بانکداران و بازرگانان که از گذشته به عنوان باارزش‌ترین دارایی‌های شرکت‌ها شناخته می‌شدند با ظهور روبات‌ها، به یک‌سوم کاهش می‌یابد.

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.