about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

معاون علم، فناوری و دانش بنیان رئیس‌جمهوربا انتشار ویدئویی در صفحه ویراستی خود از کیفیت تماس تصویری پیامرسان‌های داخلی حتی در کشور کوبا که زیرساخت اینترنتی ضعیفی دارد، تشکر کرد.

به گزارش کار گروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علم، فناوری و دانش بنیان رئیس جمهور که به‌عنوان نماینده ایران در اجلاس سران گروه ۷۷ در کوبا به سر می‌برد، با انتشار ویدئویی در صفحه ویراستی خود از کیفیت تماس تصویری پیامرسان‌های داخلی حتی در کشور کوبا که زیرساخت اینترنتی ضعیفی دارد تشکر کرد و نوشت:

پیشرفت پیامرسان های ایرانی حقیقتا قابل تقدیر است. در اجلاس گروه ۷۷ و چین در کوبا، با دکتر زارع پور عزیز تماس گرفتم برای خداقوت و تشکر از حمایت و پشتیبانی از محصول و فناوری ایرانی.با وجود زیرساخت بسیار ضعیف شبکه اینترنت در کوبا، ارتباط صوتی و تصویری با ایران به راحتی و خوبی تمام بود.

 

 

روزهای گذشته عزت الله ضرغامی وزیر میراث و فرهنگی کشور با اشاره به ضفر بازیکنان النصر به ایران، به پیامرسان های داخلی کنایه زده بود که این موضوع با  واکنش وزیر ارتباطات هم همراه شد. زارع‌پور در ویراستی در پاسخ به او نوشت:

«سکوهای بومی، دارایی دیجیتال ملّی کشورها محسوب می‌شوند.ما جزو معدود کشورهای دارنده سکوهای باکیفیت بومی هستیم و این یک افتخار بزرگ است که مسئولین هم حتماً به آن افتخار می‌کنند.سال گذشته در سفر به کره جنوبی، وزیر ارتباطاتشان با افتخار مرا دعوت کرد که از طریق سکوی کره‌ای kakaotalk با هم در ارتباط باشیم.»

منبع:

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.