about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مدل‌های زبانی هوش مصنوعی اخیراً کل جهان را درنوردیده‌اند و محققان موفق شده‌اند از یک مدل هوش مصنوعی مبتنی بر GPT برای رمزگشایی از سیگنال‌های مغز استفاده نمایند.

به گزارش کارگروه فن آوری اطلاعات سایبربان،دانشمندان دانشگاه تگزاس آمریکا توانسته‌اند با استفاده از این فناوری در رمزگشایی از سیگنال‌های fMRI از مغز انسان‌ها توسط شبکه عصبی بهره بگیرند. این موفقیت یک گام بزرگ در علوم عصبی محسوب می‌شود و مسیرهای جدیدی را برای توسعه روشهای غیرتهاجمی در بررسی فعالیت‌های عصبی مغز برای محققان ایجاد میکند.
این تحقیق کمک موثری به بیماران فلج مغزی که از سندروم عدم امکان برقراری ارتباط رنج میبرند، خواهد کرد. پزشکان با استفاده از این روش غیرتهاجمی میتوانند فعالیت عصبی مغز را رمزگشایی و امکان ارتباط افراد فلج مغزی با سایرین را فراهم نمایند. این فناوری منجر به بهبود زندگی افراد مذکور و بیان افکارشان به‌طریق غیرمستقیم خواهد بود.
این فناوری همچنین میتواند منجر به ایجاد انقلابی در زمینه هوش مصنوعی شود تا ماشین‌ها بهتر بتوانند زبان انسان‌ها را درک کنند. مسلماً ما در آینده موارد زیادی از این فناوری در توسعه هوش مصنوعی گفتگو محور و پردازش زبان طبیعی خواهیم شنید.
البته برخی از دانشمندان معتقدند که میبایست مراقب استفاده بی‌رویه از هوش مصنوعی در زندگی خود باشیم. این پدیده می‌تواند طی سالهای آتی منجر به کاهش قدرت تفکر انسان‌ شود. وقتی که ما برای یافتن پاسخ هر سوالی دست به دامان هوش مصنوعی میشویم، طبیعتاً این موضوع روی قدرت تحلیل و حل مشکل ما تاثیر گذاشته و سبب میشود تا به‌ مرور، از میزان خلاقیت و ابتکارمان کاسته شود. علاوه بر این موارد، تکیه بیش از حد بر هوش مصنوعی می‌تواند توانایی ما برای حل مشکلات عدیده‌ای که در زندگی به طور پیوسته با آنها مواجه می‌شویم را کاهش دهد.
شاید بهترین راهکار پیشنهادی در رابطه با هوش مصنوعی این باشد که از آن به منظور ارتقای هوش خود استفاده کرده و سعی نکنیم تا از این پدیده به منظور جایگزین نمودن عقل و خرَدمان بهره ببریم. همه می‌دانیم که در حال حاضر، هوش مصنوعی به هیچ وجه قادر نیست تا به طور تمام ‌و‌کمال جایگزین انسان شود؛ لذا در چنین شرایطی بهتر است تا از طریق تفکر، جست‌وجو و تحلیل، ظرفیت مغز خود را افزایش دهیم.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.