about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

رمزگشایی ذهن با الگوبرداری از انیگما

گروهی از پژوهشگران با الگوبرداری از تجهیزات جنگ جهانی دوم موفق به ایجاد روشی برای شناسایی فعالیت‌های ذهنی شده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در زمان جنگ جهانی دوم آلمان‌ها از ابزاری به نام انیگما (Enigma)، برای رمزنگاری پیام‌های محرمانه‌ی خود استفاده می‌کردند. در طول این جنگ آلن تورنیگض (Alan Turing) با کمک چندین ریاضی‌دان دیگر موفق شدند الگوریتم این دستگاه را شناسایی کرده و رمز آن را بشکنند.

گروهی از مهندسان پزشکی آمریکایی با الگوبرداری از روش تورینگ، الگوریتمی را مخصوص به خود توسعه داده‌اند که می‌تواند فعالیت‌های نورون‌های حرکتی مغز میمون‌ها را رمزگشایی کند.

پژوهشگران توضیح دادند از الگوریتم مذکور به منظور پیش‌بینی حرکت دست میمون بر پایه‌ی داده‌های ذهنی استفاده شد. این گروه امیدوار است در آینده بتوانند الگوهای پیچیده‌تری را شناسایی کرده و فعالیت تمام اعضا را پیش‌بینی کنند؛ زیرا از این قابلیت برای بهبود شرایط افرادی که از اندام مصنوعی استفاده می‌کنند، مفید خواهد بود.

دانشمندان شرح دادند برای دستیابی به الگوریتم مورد بحث آزمایش‌های مختلفی را روی سه میمون انجام داده و فعالیت‌های الکترونیکی و عصبی ایجاد شده به علت هر حرکت این سه را زیر نظر گرفته، مورد مطالعه قرار دادند.

در حالی که هم‌اینک ابزارهایی به عنوان رابط‌های بین ذهن انسان و رایانه ایجاد شده است که از داده‌های به دست آمده برای کنترل اعضای مصنوعی بهره می‌گیرد؛ این گروه از طریق «یادگیری با نظارت2» (supervised learning) روش خود را توسعه داد و موفق به شد الگوهای موجود در فعالیت‌های نورون‌ها برای حرکت اعضای بدن، بازسازی کند.

کنراد کوردینگ (Konrad Kording)، سرپرست پژوهشگران گفت:

در مبحث رمزنگاری، یادگیری با نظارت را می‌توان حمله متن آشکار (KPA3) نامید. به این معنی که ما به هر دو متن رمزنگاری شده و نمونه‌ی اصلی آن دسترسی داشته و تنها باید قوانین تبدیل آن‌ها به یکدیگر را پیدا کنیم. کاری که می‌خواستیم انجام دهیم، رمزگشایی مغز تنها با مدل‌های حرکتی پیام رمزنگاری شده، بود.

در واقع محققان می‌خواستند یک الگوی ریاضی را برای نقشه برای از ذهن میمون‌ها پیدا کنند.

کوردینگ ادامه داد:

الگوریتم ایجاد شده طیف وسیعی از رمزگشاها را تا زمان رسیدن به یک خروجی برای حرکات معمولی مورد آزمایش قرار داد.

در حال حاضر بیمارانی که از اندام مصنوعی استفاده می‌کنند باید در یک فرآیند وقت‌گیر و پیچیده، آموزش ببینند؛ اما دانشمندان امیدوارند روش آن‌ها، نسل جدیدی از اندام‌های روباتیک و مصنوعی را به وجود آورد که افکار کاربر را بدون واسطه پیش‌بینی و تفسیر کند. این موضوع در نهایت کیفیت زندگی بیماران و قدرت تحرک آن‌ها را بهبود می‌دهد.

کوردینگ توضیح داد تحقیقات آن‌ها در مراحل اولیه قرار دارد؛ اما احتمالاً بتوان در دهه‌ی آینده از آن بهره‌برداری کرد.

____________________________________________________
1 - آلن تورینگ ریاضی‌دان، دانشمند رایانه و رمزنگار انگلیسی است که به عنوان پدر علم محاسبه‌ی نوین و هوش مصنوعی نیز شناخته می‌شود.

2_ یادگیری با نظارت یکی از زیرشاخه‌های یادگیری ماشینی در حوزه‌ی هوش مصنوعی است که برای انجام پردازش‌های خود به میزان مشخصی از داده‌های ورودی و نشانه‌گذاری شده نیاز دارد.

3- حمله متن آشکار یک مدل حمله برای تحلیل رمزاست. در این روش مهاجم نمونه‌هایی را از هر دو متن آشکار  و نسخه رمز شده آن دارد.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.