about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

رمزگشایی افکار انسان بر پایه فعالیت های عصبی

کارشناسان بر اساس مطالعات اخیر مدعی هستند ماشینی با قابلیت خواندن مغز انسان تولید کرده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از iflscience؛ دانشمندان ماشینی ساخته اند که قایلیت مشاهده فعالیت های مغز انسان و  بازسازی جملات شنیده شده را  دارد. بر اساس اظهارات پژوهشگران این اولین باری است که یک بررسی امکان رمزگشایی بی درنگ جملات را کاملا بر پایه فعالیت عصبی انجام می دهد.

زمانی که یک شخص یه سخنان شخص دیگری گوش می دهد، بخشی از مغز به نام (STG) شدیدا مشغول به فعالیت عصبی می شود؛ این فعالیت می تواند همه اطلاعات ورودی مانند ورودی های صوتی کلام را رمزگشایی کند. این ماشین همچنین، قابلیت بازسازی توالی واج های صوتی و الگوی حروف صدا دار و بی صدا را دارد.

در مقاله ای که در مجله مهندسی عصبی چاپ شد، دانشمندان نحوه مشاهده فعالیت های مغر انسان و به کارگیری از آن برای بازسازی جملاتی که شنیده شده اند در زمان واقعی  را تشریح کردند.

در یک مطالعه مشابه که تنها مورد بررسی برخی دانشمندان قرار گرفته است، گروهی از طریق خواندن فعالیت های مغز یک فرد، ماشینی را برای بازسازی تصاویر دیده شده توسط یک شخص آموزش دادند.  این گروه با استفاده از شبکه های عصبی عمیق (DNN) سیگنال های مغز را به وسیله اف ام آر آی (fMRI) ضبط کرده تا تصویر بازسازی شده به وسیله کامپیوتر از دیده های فرد را ایجاد کند.

این بررسی تاکنون روی دو بیمار انجام شده و اکنون نیازمند کاشت عصبی مستقیما روی سطح مغز آنها است. این دو شخص سپس به 10 جمله مشابه گوش داده و همزمان الکترودها، فعالیت های مغز در ناحیه (STG) را رصد می کردند. نرم افزار رایانه ای تشخیص گفتارعصبی در زمان واقعی (rtNSR) قابلیت رمزگشایی این افکار را دارد. دستگاه نام برده بر اساس این مطالعات در هرآزمایشی که انجام شده موفقیت 90 درصدی داشته است.

محققان امیدوارند این گونه از فناوری که مراحل نوپای خود را می گذراند، در تنظیمات پزشکی خصوصا در شرایطی که  بیمار فلج بوده یا توانایی سخن گفتن نداشته باشد به کار گرفته شود.

در طرف مقابل، نگرانی هایی وجود دارد که این ابتکار انسان ها را به دنیای آینه سیاه (مجموعه تلویزیونی علمی تخیلی)  هدایت کند که در آن دستگاه یاد شده به صورت تصادفی افکار خصوصی فرد را رمز گشایی کند. اگرچه اکنون این ماشین صرفا به رمزگشایی افکاری که در زمان پخش جملات از ذهن شخص می گذرد محدود شده است و می توان امیدوار بود که چشم انداز وحشتناکی که دانشمندان از آن یاد می کنند در آینده نزدیک اتفاق نخواهد افتاد. 
 

تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.