about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

رقیب Note4 وارد بازار خواهد شد

این گوشی که نام تجاری آن G3 Stylus می باشد، بیشتر با نام اختصاری D855 در تصاویر لو رفته شناخته می شود. این محصول جدید با تمام امکانات نرم‌افزاری جی 3 و یک قلم نوری عرضه می‌شود تا خلاء محصولات ال‌جی در این حوزه را جبران کرده و تجربه ای جدید برای آن‌ها محسوب شود.

G3 Stylus  دارای صفحه نمایش 5.5 اینچی است که از نمایشگرqHD  و960 در 540 پیکسل بهره می‌برد. یک پردازنده 4 هسته‌ای با فرکانس 1.3 گیگاهرتز در کنار 1 گیگابایت رم نیز قلب این محصول جدید است. دوربینی 13 مگا پیکسلی در عقب و 1.3 مگا پیکسلی در جلو نیز برای ثبت عکس‌های شما انجام وظیفه می‌کنند. حافظه داخلی این گوشی 8 گیگابایت است که البته با استفاده از رم   Micro SD  می‌توانید آن را به‌راحتی افزایش دهید. نسخه اندروید 4.4.2 و رابط کاربری مخصوص ال‌جی نیز از دیگر ویژگی‌های این محصول جدید کره‌ای می باشد، ضمنا باتری این دستگاه  3000 میلی‌آمپر است.

G3 Stylus از تمامی امکانات نرم‌افزاری G3 مانند Dual window ، knock kode، Smart keyboard ، Touch shoot   بهره برده و از این لحاظ کامل است.

ضخامت G3 Stylus در حدود 10.2 میلی‌متر بوده و وزن آن در حدود 163 گرم است. این گوشی تا یک ماه دیگر در رنگ‌های مشکی، سفید و طلایی در بازارهای برزیل عرضه خواهد شد. بازار نهایی این محصول آسیا، خاورمیانه، آفریقا و آسیای میانه خواهد بود.

تازه ترین ها
متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.