about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

رقابت پشت کنکوری‌‌های ژاپنی با ربات‌ها

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانش آموزان ژاپنی برای ورود به دانشگاه با نوعی هوش مصنوعی رقابت کردند. موسسه ملی انفرماتیک توکیو(NII) آزمونی طراحی کرده است که در آن دانش آموزان به سؤالاتی در  زمینه‌ی ریاضی، فیزیک، انگلیسی و تاریخ پاسخ داده و رده‌بندی می‌شوند.
این هوش مصنوعی توانست 511 امتیاز از 950 امتیاز را کسب کند؛ این در حالی بود که میانگین امتیاز دانش آموزان شرکت کننده 416 شده است. کارشناسان ژاپنی انتظار داشتند این هوش مصنوعی در سؤالات ریاضی نتیجه‌ی بهتری به دست بیاورد، اما امتیاز به دست آمده‌ی آن در تاریخ بهتر بود. زیرا هوش‌های مصنوعی برای پاسخ به سؤالات تاریخ نیاز به پردازش طبیعی اطلاعات دارند. 
محققان موسسه ملی انفرماتیک توکیو از سال 2011 بر روی یک پروژه‌ی هوش مصنوعی با نام پروژه‌ی ربات تُدای (Todai Robot Project) تحقیق می‌کنند. نوریکو آرای (Noriko Arai)، مسئول این پروژه، هدف از ساخت این ربات را رقابت با انسان‌ها در آزمون ورود به دانشگاه اعلام کرد. گروه آرای امیدوار است هوش مصنوعی آن‌ها در آزمون ورودی سال 2016 نمره‌ای قابل‌قبول کسب کرده و در سال 2021 به نمره‌ی کامل دست یابد.
امروزه شرکت‌های بسیاری در حال ساخت نوعی هوش مصنوعی هستند که می‌تواند زبان انسان را درک کرده و به سؤالات پاسخ دهد. شرکت‌هایی مانند فیجیتسو و آی‌بی‌اِم نیز سعی در تولید چنین هوش‌های مصنوعی دارند.

_________________________________

  1- The National Institute of informations

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد