about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

رقابت جایزه‌ هوش مصنوعی واتسون

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ بنیاد جایزه‌ی ایکس (X Prize Foundation) و شرکت آی. بی. ام، در اجلاس تد 2016 (TED20161)، به صورت رسمی راه‌اندازی یک دوره مسابقات جهانی هوش مصنوعی، با جایزه‌ی 5 میلیون دلاری را اعلام کردند. نام این دوره از مسابقات «جایزه‌ هوش مصنوعی واتسون: رقابت محاسبات شناختی2» است. در این رقابت گروه‌های مختلف هوش مصنوعی از سراسر دنیا، شرکت خواهند کرد.
این رقابت‌ها به صورت سالانه تا زمان برگزاری تد 2020 انجام می‌شوند؛ اما سه گروه برتر این رقابت تا سال 2020 اعلام نخواهند شد. سه گروه برتر در سال 2020 برای به دست آوردن جایزه‌ی نهایی با یکدیگر رقابت می‌کنند.
بنیاد جایزه‌ی ایکس گفت:« هوش مصنوعی بهترین ابزارهای دنیای امروز ما برای برطرف کردن مشکلات بزرگ جهان است. هوش مصنوعی در حال حاضر مانند یک موضوع کاملاً سیاه و سفید است و ما می‌خواهیم به آن رنگ بدهیم.»
شرکت آی. بی. ام نیز معتقد است، این رقابت می‌تواند به پیشرفت هوش مصنوعی و ارائه راه‌حل‌های جدید برای آن کمک بسیاری بکند.
اطلاعات بیشتر در مورد نحوه برگزاری مسابقه‌ی، جایزه‌ی هوش مصنوعی واتسون: رقابت محاسبات شناختی، در ماه می اعلام خواهد شد.
هدف از برگزاری رقابت محاسبات شناختی، تشویق گروه‌های مختلف به فعالیت روی فناوری‌های هوش مصنوعی، درک بهتر و تغییر دید مردم نسبت به آن است.

_____________________________________

1 - TED مخفف Technology, Entertainment, Design، نام یک سازمان غیرانتفاعی آمریکایی است. شهرت این سازمان به خاطر برگزاری اجلاس‌های ویژه‌ای است که هرساله برگزاری می‌شوند.

2 - IBM Watson A.I. XPRIZE: A Cognitive Computing Competition    

 

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.