about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

رقابت جایزه‌ هوش مصنوعی واتسون

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ بنیاد جایزه‌ی ایکس (X Prize Foundation) و شرکت آی. بی. ام، در اجلاس تد 2016 (TED20161)، به صورت رسمی راه‌اندازی یک دوره مسابقات جهانی هوش مصنوعی، با جایزه‌ی 5 میلیون دلاری را اعلام کردند. نام این دوره از مسابقات «جایزه‌ هوش مصنوعی واتسون: رقابت محاسبات شناختی2» است. در این رقابت گروه‌های مختلف هوش مصنوعی از سراسر دنیا، شرکت خواهند کرد.
این رقابت‌ها به صورت سالانه تا زمان برگزاری تد 2020 انجام می‌شوند؛ اما سه گروه برتر این رقابت تا سال 2020 اعلام نخواهند شد. سه گروه برتر در سال 2020 برای به دست آوردن جایزه‌ی نهایی با یکدیگر رقابت می‌کنند.
بنیاد جایزه‌ی ایکس گفت:« هوش مصنوعی بهترین ابزارهای دنیای امروز ما برای برطرف کردن مشکلات بزرگ جهان است. هوش مصنوعی در حال حاضر مانند یک موضوع کاملاً سیاه و سفید است و ما می‌خواهیم به آن رنگ بدهیم.»
شرکت آی. بی. ام نیز معتقد است، این رقابت می‌تواند به پیشرفت هوش مصنوعی و ارائه راه‌حل‌های جدید برای آن کمک بسیاری بکند.
اطلاعات بیشتر در مورد نحوه برگزاری مسابقه‌ی، جایزه‌ی هوش مصنوعی واتسون: رقابت محاسبات شناختی، در ماه می اعلام خواهد شد.
هدف از برگزاری رقابت محاسبات شناختی، تشویق گروه‌های مختلف به فعالیت روی فناوری‌های هوش مصنوعی، درک بهتر و تغییر دید مردم نسبت به آن است.

_____________________________________

1 - TED مخفف Technology, Entertainment, Design، نام یک سازمان غیرانتفاعی آمریکایی است. شهرت این سازمان به خاطر برگزاری اجلاس‌های ویژه‌ای است که هرساله برگزاری می‌شوند.

2 - IBM Watson A.I. XPRIZE: A Cognitive Computing Competition    

 

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.