about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کارشناسان معتقدند که هکرهای قبرس به دنبال رقابت امنیت سایبری هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ انجمن کامپیوتری قبرس (CCS) و تیم امنیت سایبری «CyberMouflons» از بازگشت چالش امنیت سایبری قبرس (CCSC) خبر دادند که از 30 آوریل تا 15 می سال جاری به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

هدف این چالش، یافتن بهترین افراد در جزیره برای تشکیل تیم ملی قبرس است که نماینده این کشور در نسخه اروپایی چالش امنیت سایبری (ECSC) خواهد بود.

این رویداد تحت نظارت وزارت دفاع، وزارت آموزش و پرورش، کمیسیونر ارتباطات از طریق اداره امنیت دیجیتال و همچنین پلیس قبرس برگزار خواهد شد.

شرکت در این مسابقه برای افراد در هر سنی آزاد است اما فقط افراد بین 14 تا 25 سال می‌توانند برای تیم ملی قبرس انتخاب شوند.

به گفته کارشناسان، این چالش به ویژه برای جذب جوانان (متولدین 1997 تا 2008)، دانش‌آموزان دبیرستانی، دانش‌آموزان، متخصصان امنیت سایبری، محققان و هکرها است.

برگزارکنندگان رویداد گفتند که مبتدیان و خودآموخته‌ها برای شرکت در مسابقه تشویق می‌شوند، زیرا تمرینات مقدماتی نیز برای افراد بدون تجربه زیاد که مایل هستند دانش و مهارت‌های خود را در مسابقه گرفتن پرچم (CTF) محک بزنند، وجود دارد. .

شرکت‌کنندگانی که رتبه‌های برتر را کسب می‌کنند، در طول سال آموزش و آماده‌سازی برای نمایندگی قبرس در مسابقات اروپایی 13 تا 16 سپتامبر امسال را در اتریش خواهند داشت.

تیم امنیت سایبری قبرس به‌وسیله مربیان داوطلب از جامعه CyberMouflons تهیه شده است که مواردی مانند چالش‌ها، انتخاب نامزدها و آموزش بازیکنان رتبه برتر را هماهنگ می‌کنند.

شرکت‌کنندگانی که در نهایت مقام‌های اول این رویداد را کسب کنند، به پلتفرم‌های آموزشی با «Offensive Security»، «SCP Academy» و «Try Hack Me» و همچنین تجهیزات فنی شرکت «Robo.com.cy» دسترسی خواهند داشت.

اطلاعات بیشتر در مورد جوایز این مسابقه در وب‌سایت چالش امنیت سایبری قبرس موجود است.

علاقه‌مندان فرصت دارند تا تاریخ 14 می 2022 در این رویداد ثبت‌نام کنند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.