about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

روسیه قصد دارد مسدود کردن وب‌سایت‌های سرقت و دانلود غیرقانونی فیلم را متوقف کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت توسعه دیجیتال روسیه، که احتمالاً می‌داند که مصرف‌کنندگان همچنان خواهان دسترسی به فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی غربی ممنوع هستند، در حال بررسی رفع انسداد سایت‌های اصلی دانلود غیرقانونی فیلم‌ها است.

بنابر ادعای کارشناسان غربی، مقامات روسی از مارس 2023 خواستار توزیع انبوه محتوای غیرقانونی با هدف وارد کردن حداکثر خسارت به شرکت‌های غربی شده‌اند. شرکت‌های تولید محتوا مانند نتفلیکس و «HBO» فعالیت‌های خود را در این کشور پس از آغاز جنگ متوقف کردند.

دیمیتری مدودف (Dmitry Medvedev)، معاون رئیس شورای امنیت روسیه در آن زمان به رسانه‌های روسی گفت : «اگر آنها ما، نتفلیکس و دیگران را ترک کرده باشند، به این معنی است که ما [محتوای آنها] را به صورت رایگان دانلود و استفاده خواهیم کرد. من این محتوا را در سراسر اینترنت پخش می‌کنم تا حداکثر آسیب را به آنها وارد کنم تا آنها ورشکست شوند.»

کارشناسان مدعی شدند که اکنون مسکو قصد دارد یک گام فراتر برود و به روشی روسی سرقت فیلم‌ها را قانونی کند.

به گزارش ریانووستی، وزارت توسعه دیجیتال در حال بررسی امکان لغو محدودیت‌ها روی وب‌سایت‌هایی است که به‌طور غیرقانونی محتوای شرکت‌های غربی را که به طور رسمی در روسیه فعال نیستند، نشان می‌دهند.

این منبع عنوان کرد :

«وزارت در حال کار روی پیشنهادهایی برای کنار گذاشتن محدودیت‌های دسترسی به سایت‌هایی است که محتوای ویدیویی بدون مجوز شرکت‌های غربی را ارائه می‌کنند.»

ظاهراً شرایطی وجود خواهد داشت؛ به عنوان مثال، محتوا نباید به طور قانونی در سرویس‌های پخش روسی در دسترس باشد. همچنین نباید در سینماها نمایش داده شود و حاوی مطالب و تبلیغات افراطی دگرباشان جنسی باشد.

از ماه ژانویه امسال، قانونگذاران روسی پیش‌نویس لایحه‌ای را آغاز کردند که نمایش محتوای دزدی در سینماهای سراسر کشور را قانونی می‌کند. فیلم‌هایی مانند بتمن (The Batman)، «Black Panther: Wakanda Forever» و «Avatar: The Way of Water» در روسیه بدون رضایت صاحبان حقوقشان اکران شده‌اند.

اما کارشناسان اعتقاد دارند که آنچه اکنون پیشنهاد می‌شود در اصل دزدی تمام عیار با حمایت دولتی است که به گونه‌ای طراحی شده که مصرف کنندگان روسی مشکلی نداشته باشند.

در ماه مارس سال جاری، یک مطالعه به سفارش «RBC» نشان داد که تعداد فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی تولید شده به‌وسیله هالیوود که از سوی سرویس‌های پخش قانونی در روسیه ارائه می‌شوند 40 تا 50 درصد کاهش یافته است؛ دلیل، البته، لغو گسترده مجوزهای محتوا از سوی استودیوهایی است که جنگ روسیه و اوکراین را محکوم کرده‌اند. بازار روسیه با به دست آوردن محتوای بیشتر از کره جنوبی، ترکیه، هند و چین در تلاش است تا جایگاه خود را از دست ندهد.

در عین حال، سانسور در سایت‌های پخش قانونی رایج است.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.