about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سناتورهای آمریکایی، خواستار پاسخ‌گویی به حمله سایبری علیه نیروگاه‌های اتمی این کشور شدند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ حدود هفت سال پیش، اولین حمله سایبری به زیرساخت‌های هسته‌ای جهان، در حالی رخ داد که هنوز بسیاری از مردم و حتی مقامات جهان، تصوری از بروز یک حمله سایبری نداشتند. بدافزار استاکس نت که به ادعا و گواهی بسیاری از اسناد بین‌المللی، توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی طراحی شده بود، به جان تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران افتاد و موجب ازکارافتادن سانتریفیوژهای ایرانی شد. این در حالی است که آمریکا همواره، نه‌تنها از پذیرش مسئولیت این حمله سرباز زده است، بلکه دست پیش را در این موضوع گرفته و ایران را به‌عنوان یک تهدید سایبری معرفی می‌نماید.
طی چند روز گذشته، خبری در رسانه‌های جهان منتشر شد که خاطره استاکس نت را مجدداً زنده کرد و آن، حمله سایبری به تأسیسات هسته‌ای ایالات‌متحده آمریکا بود. حال این کشور، به‌شدت در برابر این حمله سایبری واکنش داده و خواستار انجام تحقیقات جدی برای یافتن عامل یا عاملان احتمالی و برخورد با آن‌ها شده است. البته از مدت‌ها پیش، آمریکا و متحدانش تلاش می‌کنند تا با ایجاد یک ‌نهاد بین‌المللی، موضوع حملات سایبری را به آن نهاد کشانده و بعدازآن، کشورهای متهم به حمله سایبری به زیرساخت‌ها را در آن دادگاه بین‌المللی محاکمه کنند؛ دادگاهی که حتی پیش از تأسیس آن نیز، ابهامات گسترده‌ای در مورد نحوه انجام مأموریت‌هایش وجود دارد.
سناتور اد مارکی (Ed Markey)، از مقامات ارشد آمریکایی و از سناتورهای کنگره، خواستار اعمال فشارهای هر چه بیشتر بر هکرهای خارجی شد که تلاش‌هایی برای نفوذ به شبکه رایانه‌ای نیروگاه‌های آمریکا انجام دادند. چند روز پیش، پلیس فدرال آمریکا، از تلاش هکرهای بین‌المللی برای نفوذ و حمله سایبری به شبکه نیروگاه اتمی کانزاس آمریکا خبر دادند.
این حمله، موجب نگرانی نمایندگان کنگره شده است و همین موضوع، آن‌ها را بر آن داشته تا راهکاری برای مقابله با تهدیدات این صنعت پیدا کنند. سناتورهای ارشد دموکرات در کمیته سیاست‌های امنیت سایبری، در این زمینه، با انتشار بیانیه‌ای، نگرانی خود از تهدیدات سایبری علیه صنعت هسته‌ای را به وزرای دفاع، انرژی، امنیت داخلی، رئیس پلیس فدرال و کمیسیون مقررات هسته‌ای اعلام کرده و خواستار ارائه توضیحات در مورد نحوه مقابله دولت با تهدیدات احتمالی در این زمینه شده‌اند.
علاوه بر این، سناتورها خواستار ارائه آمار دقیقی در مورد تعداد نیروگاه‌هایی شده‌اند که در حملات سایبری اخیر، موردتهاجم واقع‌شده و آسیب‌هایی به آن‌ها وارد شده است. به ادعای پلیس فدرال آمریکا و وزارت امنیت داخلی، این حمله از ماه‌ها پیش آغازشده و در دو ماه گذشته، شدت بسیار زیادی پیدا کرده است. مقامات آمریکایی از این موضوع نگران هستند که حملات سایبری ازاین‌دست، سبب بروز فجایع انسانی در آمریکا شود و به همین دلیل، خواستار توجه بیشتر دولت شدند.
البته وزارت امنیت داخلی آمریکا، در پاسخ به این نگرانی مقامات آمریکایی، تأکید کرده است که تهدید حملات سایبری به نیروگاه‌های هسته‌ای، بیشتر متوجه بخش صنعت خواهد شد و تأثیری بر موضوع امنیت یا سلامتی مردم و شهروندان عادی ندارد، ازاین‌رو جای نگرانی وجود ندارد. بااین‌حال، مقامات آمریکایی، مدعی هستند که باید این‌گونه حملات سایبری، در همین مرحله متوقف شود چراکه ممکن است زمینه‌ساز حملات سایبری بسیار گسترده‌تری در آینده نزدیک شود.

یکی از کارشناسان ارشد آمریکایی در زمینه امنیت سایبری زیرساخت‌ها، مدعی شد که بسیاری از زیرساخت‌های مورداستفاده، از سامانه‌های امنیتی خارج از رده بهره‌برداری می‌کنند و همین موضوع، سبب شده است تا توان مقابله با تهدیدات سایبری، به‌شدت افت کند.
 

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .