about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

فیس بوک طی اقدامی خصمانه و تبعیض آمیز صدها حساب کاربری متعلق به رسانه‌های ایرانی داخل کشور را در شبکه اجتماعی خود مسدود کرده است.

به گزارش کارگره شبکه های اجتماعی سایبربان، فیس‌بوک علت تعطیلی حساب‌های کاربری یادشده را انتشار پیام‌هایی در حمایت از جمهوری اسلامی دانسته است. بسیاری از حساب‌های تعطیل‌شده از سال ۲۰۱۱ بدین سو در فیس‌بوک مشغول فعالیت بوده‌اند.

بر اساس گزارش ماهانه فیس‌بوک در مورد حساب‌های تعلیق شده در این شبکه اجتماعی، حساب‌های وابسته به رسانه‌های داخل ایران به علت «رفتار هماهنگ غیرقانونی» بسته‌شده‌اند. ظاهراً ازنظر فیس‌بوک انتشار مطالبی در حمایت از نظام جمهوری اسلامی توسط رسانه‌های داخل کشور در این شبکه اجتماعی اقدامی غیرقانونی محسوب می‌شود، اما استفاده رسانه‌های فارسی‌زبان موردحمایت سازمان سیا، وزارت خارجه انگلیس و ولیعهد خونریز سعودی از فیس‌بوک برای دروغ‌پراکنی علیه ایران و دلسرد کردن مردم به‌هیچ‌عنوان غیرقانونی نیست.

فیس‌بوک در گزارش خود از تعطیلی ۸ شبکه از حساب‌های موجود در این سایت خبر داده که یکی از آن‌ها را به صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران منتسب کرده است.

بر اساس برخی اسکرین شات های منتشرشده توسط فیس‌بوک، برخی از موارد انتشار اطلاعات نادرست توسط رسانه‌های ایرانی در این شبکه اجتماعی انتقاد از مداخله عربستان سعودی در خاورمیانه، حمایت از جنبش تسخیر وال‌استریت، انتقاد از سیاست‌های دولت آمریکا بوده است. بنابراین ازنظر مدیران فیس‌بوک، نقد عملکرد عربستان سعودی و جنایت‌های آن در یمن، عراق، سوریه و غیره، انتقاد از عملکرد سیاست‌های نظام سرمایه‌داری در آمریکا و زیر سؤال بردن عملکرد کاخ سفید و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به معنای انتشار اطلاعات نادرست است!

همچنین انتشار پست‌هایی در فیس‌بوک در حمایت از آیت‌الله خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران، از سوی این شبکه اجتماعی مصداق انتشار اطلاعات نادرست دانسته شده است!

ناتانیل گلیشر رئیس واحد سیاست‌گذاری فیس‌بوک در حوزه امنیت سایبری مدعی شده که «شبکه صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، ارتباطات قابل‌توجهی با یک کمپین پخش اطلاعات غلط وابسته به ایران که قبلاً شناسایی‌شده بود، داشته است. اما بسیار زود است که بگوییم آیا خودصدا و سیما مسئول مستقیم فعالیت‌های این کمپین بوده است یا خیر.» وی برای اثبات ادعاهای خود حاضر به ارائه هیچ‌گونه شواهد و مدارک قابل‌قبول و باورپذیری نشده است.

در دو سال اخیر، فیس‌بوک و اینستاگرام که توسط فیس‌بوک اداره می‌شود و نیز شبکه اجتماعی توئیتر و یوتیوب وابسته به گوگل، بارها به بهانه‌های مشابه حساب‌های شبکه‌ها و رسانه‌های ایرانی و به‌خصوص شبکه‌های برون‌مرزی صداوسیمای جمهوری اسلامی مانند العالم، پرس تی وی، هیسپان تی وی و غیره را مسدود کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
آمازون
1404/02/21 - 19:47- آمریکا

آمازون از امتیاز قانونی خود سوءاستفاده کرد

کمیسیون تجارت فدرال آمریکا اعلام کرد که آمازون از امتیاز قانونی خود برای فرار از بررسی‌های دقیق سوءاستفاده کرده است.

همکاری
1404/02/21 - 18:58- هوش مصنوعي

همکاری انتشارات وایلی و موتور پژوهشی پرپلکسیتی

انتشارات وایلی و موتور پژوهشی پرپلکسیتی برای ارائه ابزارهای مطالعه هوشمندتر با یکدیگر همکاری می‌کنند.

معاملات
1404/02/21 - 18:26- آمریکا

معاملات مشکوک قبل از عرضه توکن ملانیا ترامپ

یک کیف پول پس از سرمایه‌گذاری در میم‌کوین ملانیا قبل از عرضه، در کمتر از یک روز ۳۹ میلیون دلار درآمد کسب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.