about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

رعایت خطوط قرمز؛ شرط فعالیت تلگرام

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ پس از انتشار اظهارات مدیر شبکه اجتماعی تلگرام در مورد فعالیت این شبکه پیام رسان در ایران، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی کلوب، موضع دولت را در مورد استفاده کاربران ایرانی از تلگرام اعلام کرد.
وی با بیان اینکه مدیر تلگرام در پیامی به کاربران ایرانی از قضاوت نادرست و نسبت هایی که بی دلیل به وزارت ارتباطات داده بود، عذرخواهی کرد ادامه داد: این شبکه پیام رسان اعلام کرده که به قوانین جمهوری اسلامی ایران احترام می گذارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: همانگونه که بارها نیز گفته ام سیاست دولت تدبیر و امید اجرای قانون دسترسی آزاد به اطلاعات است.
واعظی تصریح کرد: هر شبکه اجتماعی که بخواهد در ایران فعالیت کند باید به قوانین و مقررات ما احترام بگذارد و تا زمانی که خطوط قرمز را رعایت کند مانعی برای فعالیت ندارد.
وی اضافه کرد: حذف صفحات غیراخلاقی در شبکه های اجتماعی، که دغدغه خانواده ها و درخواست آنها از حاکمیت نیز است، همواره مدنظر ما در دولت و وزارت ارتباطات بوده و شبکه اجتماعی تلگرام نیز باید به آن احترام گذاشته و عمل کند.
شبکه پیام رسان موبایلی تلگرام بالغ بر ۱۵ میلیون کاربر در ایران دارد و با توجه به وجود برخی کانالهای غیراخلاقی و رباتهای مستهجن در این شبکه، حدود ۱۰ روز پیش کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ در کشور، موضوع مسدودسازی این شبکه را در دستور کار قرار داد. پیش از آن وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی ارسال چندین نامه از مسئولان تلگرام خواسته بود که دسترسی به کانال های غیراخلاقی و مستهجن را برای کاربران ایرانی مسدود کند.
اوایل هفته ای که گذشت محمود واعظی وزیر ارتباطات صراحتا اعلام کرد: درصورتی که کانالهای مستهجن تلگرام مسدود نشود دولت نیز موافق فیلتر این شبکه اجتماعی خواهد بود.
اواخر هفته گذشته دسترسی به برخی از این نوع کانال ها برای کاربران ایرانی با پیغامی مبنی بر اینکه «این کانال با توجه به برخی محدودیتهای محلی در کشور شما در دسترس نیست»، همراه بود که این موضوع باعث شد اخباری مبنی بر پذیرفتن درخواست ایران از سوی تلگرام برای حذف این کانالها منتشر شود.
در نهایت پاول دوروف، مدیر عامل سیستم پیام‌رسانی تلگرام در پاسخ به سوال بسیاری از کاربران، در مورد این پیغام، در حساب توییتر خود اعلام کرد: « آن دسته از کانالهایی که بسته شده اند همچنان مسدود باقی مانده اند اما طبیعتا کانالهای جدید باز می شوند.»
وی همچنین در کانال تلگرام خود از قضاوت عجولانه درباره مسودود شدن تلگرام در ایران عذرخواهی کردد و گفت: «اگر تلگرام در ایران همچنان دارای بوتهای غیراخلاقی و کانالهای مستهجن باشد آن را مسدود می کنیم. اگر این نکته تنها فاکتور نگران کننده باشد، جایی برای مشکل و نگرانی نیست زیرا ما اخیرا بیشتر بوتها و کانالهای مستهجن را مسدود کرده ایم.»
با این وجود همچنان نیز برخی کانالهای غیراخلاقی و ربات های مستهجن در این شبکه در دسترس کاربران ایرانی قرار دارند.

 

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .