about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مرکز نوآوری اسکولکاوا نفوذ خدمات فین تک در روسیه را بیش از 80% برآورد کرد. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مدیر مرکز نوآوری‌های بخش مالی اسکولکاوا (Skolkovo) پاول ناویکوف در گفتگو با خبرگزاری تاس اعلام کرد سطح نفوذ خدمات فین تک در روسیه از 80% فراتر رفته و این کشور در استفاده از پرداخت‌های بدون تماس از پیشروان دنیا شده است. 

ناویکوف اعلام کرد:

سطح نفوذ خدمات فین تک در کشور ما 82 درصد است، فقط هند و چین از ما جلوتر هستند. همچنین روسیه در استفاده از پرداخت‌های بدون تماس رتبه اول را در جهان دارد. در حال حاضر Sk Fintech Hub متشکل از 100 شرکت فناوری با درآمد کل بیش از 14 میلیارد روبل در سال 2020 است که حدود 10% از درآمد تمام 3100 رزیدنت اسکولکاوا را تشکیل می‌دهد. 

بر طبق گزارش شرکت تحلیل بازارهای فناوری روسیه دیسایت (Dsight)، حجم سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر در نیمه اول سال 2021 در روسیه بالغ‌بر 1 میلیارد دلار و سرمایه‌گذاری در فین تک طی همین مدت نیز در 8 معامله بالغ‌بر 78 میلیون دلار بوده است. حجم جهانی سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر در نیمه اول سال 2021، 291 میلیارد دلار برآورد شده است. در سال 2020، بیش از 400 استارت آپ فین تک در روسیه فعال بوده‌اند.

ناویکوف می‌گوید:

اسکولکاوا به‌عنوان یک شریک در ایجاد و اجرای یک استراتژی نوآورانه عمل می‌کند. این نه‌تنها دیجیتالی سازی، بلکه استراتژی کار با داده‌ها، مشتریان و کارمندان و سرمایه‌گذاری‌ها را نیز در برمی‌گیرد. ما به تغییر فرهنگ و فرآیندهای درون شرکت و انتخاب ابزارهای مناسب برای اجرای یک استراتژی نوآورانه کمک می‌کنیم. به‌عبارت‌دیگر، ما نه‌تنها طراحی پروژه ارائه می‌کنیم، بلکه باهم می‌سازیم، تأمین مالی می‌کنیم و در قبال نتایج مسئول هستیم. 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.