about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تقاضای بیمه سایبری در روسیه 60 درصد رشد کرده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ تحقیقات شرکت بیمه آلفاستراخاوانیه (AlfaStrakhovanie) نشان می دهد تقاضای شرکت‌های روسیه برای بیمه سایبری در سال 2021 رشد 60 درصدی داشته است.

این شرکت اعلام کرده است:

میزان درخواست‌ها برای بیمه کسب‌وکار بزرگ و متوسط در برابر ریسک‌های سایبری در سال 2021 نسبت به سال 2020، 60 درصد افزایش‌یافته است. افزایش حملات سایبری در روسیه و جهان و افزایش درخواست شرکت‌های بزرگ از ارائه‌هندگان برای محافظت از اطلاعات محرمانه عامل رشد بوده است. 

بانک‌ها و شرکت‌های مالی، شرکت‌های تجارت الکترونیک و ارائه‌دهندگان خدمات فناوری اطلاعات، شرکت‌های صنعتی بزرگ که به طور فعال فرآیندهای تجاری خود را خودکار می‌کنند، علاقه مندی زیادی برای محافظت در برابر ریسک‌های سایبری و بیمه سایبری نشان داده‌اند. 

بیمه‌ها عمدتا در برابر حملات دیداس، هک سایت شرکت، حملات فیشینگ و رمزگذاری هاست، انتقال به منبع آلوده و رمزگذاری هاست، هک زیرساخت توسط مهاجمان و ایجاد اختلال در عملکرد تجهیزات و برنامه‌های تجاری انجام‌شده است. 

یِکاترینا کریوچکووا، رئیس بخش بیمه ریسک‌های مالی شرکت آلفاستراخاوانیه می‌گوید:

در طول سه سال گذشته، حملات سایبری هم در روسیه و هم در خارج از کشور افزایش‌یافته است. تهدید دائمی تکرار آن‌ها علاقه مندی بیزنس برای محافظت در برابر ریسک‌های سایبری را افزایش می‌دهد. یکی از محرک‌های تقاضا قانون فدرال شماره 149 «اطلاعات، فناوری‌های اطلاعات و حفاظت از اطلاعات» مورخ 27 ژوئیه 2006 است. شرکت‌های بیشتری ضرورت توجه به ریسک‌های فناوری اطلاعات را هنگام تدوین سیاست مدیریت ریسک درک می‌کنند. علاوه بر این، شرکت‌های بزرگ ارائه‌هندگان خود را موظف به تنظیم قراردادهای بیمه ریسک‌های سایبری کردند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.