about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

رشد 2 برابری مصرف محتوای داخلی اینترنت در 5 ماه

از ۲۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه ظرفیت مراکز تبادل ترافیک داده کشور، میزان مصرف لحظه ای محتوای داخلی، 317 گیگابیت بر ثانیه است و تاکنون بیشینه مصرف، 724 بیت بر ثانیه بوده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مرکز تبادل ترافیک داده تهران آمار میزان استفاده از محتوای داخلی را نمایش می‌دهد.

مراکز تبادل ترافیک داده (IXP) در چهار کلان شهر تهران، تبریزٖ، شیراز و مشهد راه اندازی شده‌ تا شرکت های ارایه دهنده سرویس اینترنت، موبایل و تولیدکنندگان محتوا در این مرکز حضور پیدا کنند و با برقراری همتایی (Peering) با یکدیگر، به بالا رفتن سطح کیفی خدمات کمک کرده و هزینه تمام شده محتوای داخلی را برای کاربر نهایی کاهش دهند.

ظرفیت فعلی این مرکز ۲۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه، مصرف فعلی محتوای داخلی 317.39 گیگابیت بر ثانیه و بیشینه مصرف 724.91 بیت بر ثانیه است.
به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در سال ۹۵ بیشینه مصرف محتوای داخلی در کشور 8 گیگابیت بر ثانیه و در 3 خردادماه امسال ۳۰۳ گیگابیت برثانیه بوده است که آمار مهرماه نشان از رشد مصرف محتوای بومی در کشور دارد. 

این مرکز به نشانی http://tehran-ix.ir/ در دسترس است.

تازه ترین ها
تکذیب
1405/04/12 - 00:47- جرم سایبری

تکذیب ادعای حمله سایبری به بوئینگ

شرکت بوئینگ گزارش‌ها درباره وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های فناوری اطلاعات خود را رد و اعلام کرد اختلال گسترده‌ای که برخی سامانه‌ها و برنامه‌های رایانه‌ای این شرکت را تحت تأثیر قرار داد، ناشی از یک نقص فنی بوده و هیچ نشانه‌ای از حمله سایبری وجود ندارد.

بحران
1405/04/12 - 00:38- آمریکا

بحران در توافق انتقال داده آمریکا با اتحادیه اروپا

رأی اخیر دیوان عالی آمریکا درباره اختیارات رئیس‌جمهور در برکناری اعضای نهادهای مستقل، آینده توافق انتقال داده میان اتحادیه اروپا و آمریکا را با ابهام جدی روبه‌رو کرده است.

استرداد
1405/04/12 - 00:33- آمریکا

استرداد عضو ۱۹ ساله گروه هکری اسکترد اسپایدر به آمریکا

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد یک جوان ۱۹ ساله دارای تابعیت دوگانه آمریکا و استونی که به عضویت در گروه هکری اسکترد اسپایدر متهم است، از فنلاند به ایالات متحده مسترد شده تا با اتهامات مرتبط با حملات سایبری، نفوذ غیرمجاز و کلاهبرداری روبه‌رو شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.