about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هوآوی، غول فناوری چینی، خواستار افزایش کاربرد فناوری 5G در میان حملات سایبری روزافزون شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ هوآوی (Huawei)، غول فناوری چینی، خواستار افزایش کاربرد فناوری 5G در میان حملات سایبری روزافزون شد.

میکا لوهد (Mika Lauhde)، معاون جهانی امنیت سایبری و حریم خصوصی هوآوی در یک نشست مجازی گفت که 5G بسیار ایمن‌تر از 4G و فناوری‌های پیشین مانند 2G و 3G است و مزایای دیگر سرعت، ظرفیت و تأخیر را دارد.

لوهد در کنفرانس آنلاین انجمن کنترل و ممیزی سیستم‌های اطلاعاتی (ISACA) کنیا اعلام کرد که استانداردهای 5G خطرات موجود در 17 ناحیه امنیتی را با ایمن‌تر کردن اطلاعات و شبکه‌‎ها، حفاظت از حریم خصوصی کاربر و ادغام شبکه‌ها از طریق معماری امنیتی پیشرفته، احراز هویت، مدیریت کلیدی، امنیت شبکه دسترسی رادیویی (RAN)، الگوریتم‌های رمزنگاری و موارد دیگر برطرف می‌کند.

وی افزود که 5G دارای ویژگی‌های مختلفی برای پیشبرد امنیت، به‌ویژه بخش‌هایی از شبکه است، جایی که یک شبکه برای کاربران مختلف قابل تنظیم است.

 معاون جهانی امنیت سایبری و حریم خصوصی هوآوی خاطرنشان کرد :

«الگوریتم‌های مورد استفاده برای رمزگذاری اطلاعات منتقل شده در شبکه‌های 5G، طوری طراحی شده‌اند که حتی کامپیوترهای کوانتومی آینده نیز قادر به شکستن آنها نخواهند بود. هوآوی، ممیزی‌ترین و بازرسی شده‌ترین شرکت در این صنعت است و هیچ شرکت ارائه دهنده تجهیزات دیگری تا این حد تحت بررسی دقیق قرار نگرفته است.»

لوهد توضیح داد که هوآوی هرگز مورد امنیتی نداشته و این شرکت فناوری به اهمیت استانداردها در حوزه امنیت سایبری اعتقاد دارد. به گفته او، اعتماد باید براساس حقایق، واقعیت‌ها باید قابل تأیید و تأییدها براساس استانداردهای مشترک باشند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/06/01 - 12:51- هوش مصنوعي

افزایش قیمت ۱۵ درصدی محصولات انویدیا

مشتریان انویدیا از افزایش قیمت‌های بالای ۱۵ درصد مرتبط با هوش مصنوعی مطلع شدند.

تدوین
1405/06/01 - 12:30- آمریکا

تدوین استاندارد برای مراکز داده در سن خوزه آمریکا

شهر سن خوزه در حال تدوین استانداردهای یکسان برای مراکز داده آینده و سایر پروژه‌های بزرگ مصرف انرژی است.

تأیید
1405/06/01 - 12:10- آمریکا

تأیید دستگاه خون‌گیری رباتیک توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه خون‌گیری رباتیک را برای آزمایش خون بدون دخالت اپراتور تأیید کرد.