about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

رشد صددرصدی حملات اختلال سرویس در سال 2015

شرکت آکامای در مورد آخرین وضعیت اینترنت و پیش‌بینی‌ها در مورد اوضاع اینترنت جهان در سال 2015، گزارشی منتشر کرده است.
بر اساس گزارش اخیر شرکت آکامای، حملات هکری در سال 2015، بیشتر به صورت اختلال سرویس (DOS) یا اختلال سرویس توزیع‌شده (DDOS) خواهد بود و سایر انواع حملات سایبری، در رتبه‌های بعدی قرار خواهند گرفت.
این گزارش، تصویری از اوضاع تهدیدات سایبری در سال 2015 منتشر کرده و گفته است که حملات DOS و DDOS نسبت به سال گذشته به میزان صددرصد رشد خواهند کرد. بیشتر این حملات نیز اینترنت اشیا یا IoT را نشانه خواهند رفت.
جان سامرز (John Summers)، مدیر بخش خدمات ابری شرکت آکامای در رابطه با انتشار این گزارش می‌گوید:" با توجه به فناوری‌های جدید و بررسی‌های دقیق‌تری که از جانب کارشناسان ما در سراسر دنیا به ما ارائه می‌شود، ما قادر خواهیم بود تا گزارش کلی‌تری نسبت به وضعیت اینترنت در دنیا و حملاتی که به‌صورت روزانه در فضای اینترنت در حال انجام است، ارائه بدهیم". در این گزارش همچنین گفته‌شده است که 90 درصد حملات اختلال سرویس، بخش زیرساخت‌های مختلف در دنیا را هدف قرار داده است.
البته این گزارش، همسو با بزرگ‌نمایی‌های مقامات آمریکایی در مورد خطر سایبری بخشی از کشورها، چین را یکی از عاملان اصلی حملات اختلال سرویس در دنیا اعلام می‌کند و ادعا می‌کند که تقریباً یک سوم حملات اختلال سرویس در دنیا از جانب چینی‌ها صورت می‌پذیرد. در این گزارش سهم هکرهای تخریب‌گر وبگاه‌ها نیز نادیده گرفته نشده است و این گزارش تأکید می‌کند که وبگاه‌هایی که توسط سیستم‌های مدیریت محتوای وردپرس و جوملا تولید شده‌اند، بیشترین آمار تخریب توسط این هکرها را به خود اختصاص داده‌اند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد