about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

رشد حملات سایبری چین به آمریکا و اروپا

متخصصان امنیت سایبری، بر این باورند که حملات سایبری چین به آمریکا و کشورهای اروپایی، افزایش محسوسی یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ متخصصان امنیت سایبری، به‌تازگی اعلام کرده‌اند که هکرهای تحت حمایت دولت کمونیست چین، برخی شرکت‌های تجاری ایالات‌ متحده و نروژ را با یک کمپین گسترده جاسوسی سایبری، طی یک سال هدف قرار داده‌اند.

محققان شرکت رکوردد فیوچر (Recorded Future)، روز چهارشنبه، 6 فوریه، طی بیانیه‌ای، اعلام کردند که گروه هکری «APT10»، یکی از تیم‌های هکری منسوب به دولت چین، با هدف دسترسی به شبکه‌ها، سرقت مالکیت معنوی ارزشمند و گردآوری اطلاعات، شرکت‌های بسیاری را در آمریکا و نروژ، هدف حملات پهناور سایبری قرار داده است.

کارشناسان یادشده، معتقدند که مهاجمان، به شبکه شرکت‌های هدف، دسترسی و توان سرقت اطلاعات اختصاصی مدنظر خود را یافته‌اند.

در این بیانیه آمده است:

ما اعتقاد داریم که APT10، مهم‌ترین تهدید سایبری چین، برای جهان است که شرکت‌های اقتصادی را هدف قرار می‌دهد. این گروه هکری، فعالیت خود را از سال 2009 آغاز کرد.

دولت ترامپ، اخیراً با تغییر راهبردهای کلی در حوزه امنیت سایبری می‌کوشد؛ به‌یاری ممنوع کردن فعالیت هوآوی در کشورهای خود و متحدانش حملات چین را در بستر فضای مجازی متوقف و رفتار این دولت آسیایی را کنترل نماید.
 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد