about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

رشد بحران بی‌اعتمادی به فیس‌بوک

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ در حال حاضر بیش از یک‌میلیون کاربر، ماهانه برای اتصال به فیس‌بوک از نرم‌افزارهای ناشناس مانند تور استفاده می‌کنند.
 با رمزگشایی تلفن همراه شرکت اپل، شرکت‌های فناوری اطلاعات یکی پس از دیگری به فکر ارتقای امنیت اطلاعات خود برآمده‌اند. فیس‌بوک در این میان از قافله جا نماند و در همان ماه‌های اولیه تنش میان اپل و اف.بی.آی اقدام به راه‌اندازی سامانه دومرحله‌ای امنیتی در وبگاه خود کرد. اقدامی که عملاً موج بی‌اعتمادی کاربران را به این شبکه اجتماعی، کم نکرده است.
سال 2014 فیس‌بوک اعلام کرد که نسخه‌ای از شبکه اجتماعی خود را ارائه کرده است که می‌توان از طریق شبکه تور به آن متصل شد. باگذشت زمان مشخص شد که این وب‌گاه در اتصال کاربران شبکه تور به شبکه اجتماعی خود دچار مشکل شده است.
 الک مافت (Alec Muffett)، از مهندسان شرکت فیس‌بوک، در ماه ژوئن سال گذشته با انتشار گزارشی عنوان کرد که بیش از 500 هزار نفر از کاربران فیس‌بوک در یک بازه 30 روزه از طریق شبکه تور از این وب‌گاه استفاده می‌کنند که این آمار امسال به 1 میلیون نفر افزایش‌یافته است. این امر نشان از رشد علاقه کاربران به ناشناس ماندن در شبکه اجتماعی فیس‌بوک دارد.
شرکت فیس‌بوک در جریان مجادله شرکت اپل و اف.بی.آی، از این شرکت حمایت و هم‌زمان اقدام به ارتقای سیستم امنیتی نرم‌افزارهای خود کرد. در این راستا فیس‌بوک با راه‌اندازی سامانه شناسایی هویت دومرحله‌ای در شبکه اجتماعی خود و همچنین رمزنگاری پایان به پایان (end-to-end) در نرم‌افزار واتس اپ، تلاش کرد که به کاربران خود در زمینه امنیت اطلاعات شخصی و حفظ حریم خصوصی، اطمینان خاطر دهد.
اما باگذشت زمان مشخص‌شده است که کاربران بیشتری در این شبکه اجتماعی در تلاش هستند تا هویت خود را پنهان نگه‌دارند. این موضوع از دو جهت حائز اهمیت است. اول اینکه کاربران فیس‌بوک اعتماد کمتری نسبت به گذشته به این شبکه اجتماعی دارند. دوم اینکه ناشناس بودن هویت افراد، احتمال نفوذ و استفاده از این شبکه اجتماعی را برای انجام فعالیت‌های تروریستی افزایش می‌دهد.

 

تازه ترین ها
ایجاد
1404/02/13 - 07:46- آسیا

ایجاد مرکز کوانتومی در امارات

شرکت نورما قصد دارد با هدف حمایت از رشد هوش مصنوعی و امنیت سایبری، یک مرکز تحقیق و توسعه کوانتومی در امارات متحده عربی بسازد.

مارک
1404/02/13 - 07:40- هوش مصنوعي

مارک زاکربرگ: تبلیغات آینده بدون نیاز به آژانس‌ها با هوش مصنوعی ساخته می‌شود

مدیرعامل متا با تبلیغ قابلیت‌های هوش مصنوعی در زمینه تبلیغات، به‌طور علنی به جنگ با تیم‌های خلاق تبلیغاتی رفت.

هشدار
1404/02/13 - 07:34- سایرفناوری ها

هشدار کارشناسان نسبت به اعتماد صددرصدی به نتایج هوش مصنوعی

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که تنها درصد کمی از کاربران، درستی نتایج تولیدشده توسط هوش مصنوعی مانند چت‌جی‌پی‌تی، جمنای و کوپایلوت را بررسی می‌کنند. کارشناسان درباره خطرات احتمالی اعتماد به هوش مصنوعی هشدار می‌دهند.