about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

رشد بازار تجهیزات نظامی سایبری تا سال 2028

وبگاه آماری «Research and Markets»، اخیرا طی گزارشی به بررسی ارزش بازار تجهیزات نظامی سایبری، تا سال 2028، پرداخته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بازار جهانی تجهیزات نظامی سایبری، تا سال 2028، با نرخ رشد مرکب 3.63 در صد، از مبلغ 12.5 میلیارد دلار، به 17.8 میلیارد دلار خواهد رسید.

جنگ های مدر جهان، در مقطع تاریخی کنونی، به دریا، هوا و زمین، محدود نمی شود. دولت های دشمن، در عصر حاضر، تلاش می کنند با به کارگیری توانمندی های سایبری خود، زیرساخت های حیاتی و عملیات نظامی دشمن خود را با اختلال مواجه کرده و از طریق جاسوسی سایبری به جمع آوری اطلاعات بپردازند. رشد فناوری هایی چون ذخیره سازی ابری، هوش مصنوعی و ارتباطات دیجیتال، ریسک وقوع حملات سایبری به زیرساخت های موجود در کشورهای مختلف را افزایش داده است.  

این امر، سبب شکل گیری گروه های واکنش اضطراری به حوادث سایبری در اغلب کشورهای جهان شده است. بازار یاد شده، بر 4 بخش اصلی مبتنی است:

  • امنیت شبکه
  • امنیت اطلاعات
  • امنیت هویت و دسترسی
  • امنیت فضای ابری

بر اساس پیش بینی تحلیلگران، ایالات متحده آمریکا و کشورهای پیشرفته شرق آسیا، رتبه های اول و دوم سرمایه گذاری در این بازار را در اختیار خواهند داشت.

از جمله شرکت های شاخص فعال در این عرصه که در گزارش یاد شده به آن ها اشاره شده است، می توان شرکت های به Northrop Grumman، Lockheed Martin، Raytheon، General Dynamics، Thales، Radiance Technologies،  Booz Allen Hamilton، The KeyW Holding Corporation، CGI Group و ManTech International Corporation، اشاره کرد.

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.