about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

براساس داده‌های top۱۰vpns از میزان استفاده از فیلترشکن‌ها در زمان بحران در کشورهای متفاوت، استفاده از این برنامه‌ها در زمانی محدودسازی اینترنت اوج می‌گیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , رتبه اول در این فهرست به کشور سریلانکا تعلق می‌گیرد. در سوم اوریل سال ۲۰۲۲ دولت این کشور اقدام به فیلتر کردن پلتفرم‌های فیس‌بوک، یوتیوب، توییتر، واتساپ، وایبر و غیره کرد و این قطعی تا ۱۲ ساعت ادامه پیدا کرد. این اتفاق پس از آن صورت گرفت که رییس جمهور سریلانکا قدرت زیادی را به نیروهای امنیتی داد و پس از آن شاهد شکل گرفتن اعتراضات گسترده‌ای در این کشور بودیم که با مطالبه استعفای رییس جمهور ادامه پیدا کرد. مردم این کشور در این برهه رشد خیره‌کننده ۱۷۰۷۵ درصدی را به ثبت رسانده است.

رتبه دوم این فهرست به کشور قزاقستان اختصاص پیدا کرده است. اواخر دسامبر ۲۰۱۷ دولت این کشور به اقدامات شدید متوسل شد و قطعی گسترده اینترنت را که حداقل هشت ساعت طول کشید را رقم زد و دسترسی مردم به اخبار و رسانه‌های اجتماعی را مسدود کرد. در نهایت صحنه هایی از هرج و مرج و خودروهای سوخته به توانست به شبکه‌های خبری در جهان راه یافت. این اختلالات در بحبوحه اعتراضات گسترده علیه افزایش ناگهانی قیمت انرژی که در آخر هفته در شهر غربی Zhanaozen  آغاز شد، به اوج خود رسید که اثر آن را می‌توان در میزان افزایش استفاده از فیلترشکن‌ها که در نمودار آمده است، مشاهده کرد.

در رتبه سوم هم ایران قرار می‌گیرد که بعد از این دو کشور قرار گرفته است و رشد ۳۰۵۶ درصدی را تجربه کرده است. عمده رشد استفاده از فیلترشکن در ایران پس از فوت مهسا امینی و محدودیت‌های گسترده در اینترنت و همچنین فیلترینگ اینستاگرام و واتساپ رخ داد. تفاوتی که فیلترینگ در ایران با سایر دنیا تا اینجای کار داشته است، تفاوت در مدت زمان فیلتر بودن است. چراکه در حال حاضر بیش از ۱۰ روز است که این پلتفرم‌ها در ایران فیلتر هستند.

علاوه بر این کشور ها می‌توان به دوکشور روسیه و اوکراین هم اشاره کرد که در وضعیت جنگی به سر می‌برند و به ترتیب رشدهای ۲۶۹۲ و ۶۰۹ درصدی را پشت سر گذاشته‌اند.

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.