about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

«رسول جلیلی» عضو شورای عالی فضای مجازی به تازگی اعلام کرده است که باید ابعاد جدیدی از حاکمیت سایبری در کشور تدوین شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ «رسول جلیلی» عضو شورای عالی فضای مجازی به تازگی اعلام کرده است که باید ابعاد جدیدی از حاکمیت سایبری در کشور تدوین شود. او همچنین به موضوع جدیدی به نام «رایاتبعه» اشاره کرده است؛ جلیلی گفته که پلیس کشور باید در فضای مجازی برای گذرنامه افراد خارجی که می‌خواهند «رایاتبعه» یا «تبعه فضای مجازی کشور» باشند فکری کند.
جلیلی در گفتگویی که با خبرگزاری مهر انجام داده، عنوان کرده که از یک‌سو مجلس باید بحث حکمرانی در فضای مجازی را در دستور کار قرار دهد و از طرف دیگر نیز گفته که وزارت امور خارجه باید ابعاد بین‌المللی حکمرانی در فضای مجازی را تدوین کند. او در همین رابطه توضیح داده:
«باید شرایط به‌گونه‌ای باشد که اگر به فضای مجازی ما تعرضی شد بتوانیم در مجمع جهانی مربوط به آن اعاده حق کنیم. یا اگر یک ایرانی متهم به اشتباهی در فضای مجازی شد این مساله باید در ارتباطات بین دولت‌ها حل شود و وزارت خارجه آمادگی داشته باشد.»
اما در بخش مهم دیگری، عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی به علاقه احتمالی افرادی برای زیست در سرزمین فاضی مجازی ایران اشاره می‌کند و می‌گوید: «ممکن است کسی بخواهد به‌صورت مجازی در سرزمین فضای مجازی ما زیست کند، این زیست باید قانونمند باشد.»
وی در همین رابطه اعلام کرده که پلیس ما باید در فضای مجازی برای گذرنامه کسانی که می‌خواهند «رایاتبعه» و یا تبعه فضای مجازی باشند، فکری کند:
«اگر قرار است افراد خارجی وارد فضای مجازی ما شوند باید برای آن قاعده و قانون گذاشت. ازآنجایی‌که ورود این اشخاص به فضای مجازی از طریق فرودگاه واقعی انجام نمی‌شود و پلیس مهاجرت آن را چک نمی‌کند، مقررات متفاوتی برای ورود به‌صورت مجازی می‌طلبد. در اینجا باید مساله را بشناسیم و برای آن راهکار تدوین کنیم.»
جلیلی همچنین می‌گوید که این راهکار و قوانین باید به‌صورت ایجابی باشد و درباره تفاوت‌های فضای مجازی و فضای فیزیکی توضیحاتی می‌دهد: «باید بپذیریم که فضای مجازی در حال ارتقا و تغییر است و با یک کلیک می‌توان موقعیت خود را بدون جابجایی فیزیکی تغییر داد. این‌ها تمایز میان فضای واقعی و مجازی است و حاکمیت در چنین فضایی ملزومات خودش را دارد؛ حتی ملزومات حاکم بر فضای واقعی هم اینجا حاکم است.»
باید دید سرنوشت این پیشنهاد جدید که احتمالاً بی حاشیه هم نخواهد بود، چیست و به کجا می‌رسد. هرچند به نظر می‌رسد در این گفتگو توضیحات کاملی درباره این پیشنهاد مطرح نشده است و بعید نیست شاهد توضیحات تکمیلی بیشتری باشیم.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/15 - 11:28- آسیا

راه‌اندازی پوشش بیمه جدید توسط ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری

ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری موسوم به «MyRepublic» از راه‌اندازی پوشش بیمه‌ای برای علاقه‌مندان و گیمرها خبر داد.

مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.