about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

رسانه ملی و شبهات فضای مجازی

اگر یک همکاری هوشمندانه میان رسانه ملی و دستگاههای امنیتی وجود داشته باشد می‌توان بخش قابل توجهی از این کلیپ های سمی و مخرب را خنثی و در ابتدای راه متوقف کرد .

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، محمد اسماعیلی کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی درباره وظیفه رسانه ملی درباره شبهات فضای مجازی نوشت: وقتی یک پیام از چند کانال متفاوت برای شما ارسال می‌شود معنا ومفهوم ان این است که این کلیپ یا این پیام اصطلاحا وایرال شده است یعنی تقریبا همه ان را دیده اند.قصد نداریم وارد مفاهیم جنگ نرم و جنگ رسانه ای و ... شویم چرا که معتقدیم  گفتنی ها تا به الان به اندازه کافی گفته شده است در این نوشته روی سخن با رسانه ملی است که چرا رسانه ملی  نسبت به روشنگری و شفاف سازی کلیپ ها و پیام هایی که هر روز در سطح کشور منتشر می‌شود و حال مردم را روز به روز خراب تر می‌کند واکنش مفید و موثری از خود نشان نمی‌دهد ؟

چرا نشسته ایم و تماشا می‌کنیم که هر روز با انتشار یک کلیپ و یا یک پیام بی نام نشان مردم روز به روز از نظام و مسئولین نظام بیشتر و بیشتر فاصله بگیرند ؟ تا چه زمانی می‌خواهیم چشم از واقعیت هایی که در کشور در حال اتفاق است ببندیم و عرصه را برای ضد انقلاب خالی بگزاریم؟ آیا واقعا خون دل خوردن خانواده این همه شهید و جانباز مهم نیست ؟ آیا از دست رفتن اعتماد عمومی نسبت به دولت و مسئولین اهمیتی ندارد؟ آیا رسانه ملی مسئولیتی در قبال آن چه که مردم روزانه از فضای مجازی دریافت می‌کنند ندارد ؟ سئوالی که رسانه ملی باید به آن پاسخ دهد این که چرا نسبت به پاسخگویی و رفع شبهاتی که هر روز به افکار عمومی پمپاژ می‌شود این چنین بی تفاوت است ؟

خوشبختانه امروز دستگاه های امنیتی از آن چنان اقتدار سیطره ای بر تحولات کشور برخوردارند که حتی زیرپرنده‌ها در آسمان نیز از چشم تیزبین آنها مخفی نیستنند و اگر یک همکاری هوشمندانه میان رسانه ملی و دستگاههای امنیتی وجود داشته باشد  می‌توان بخش قابل توجهی از این کلیپ های سمی و مخرب را خنثی و در ابتدای راه متوقف کرد .

در پایان با توجه به تغییر دولت و روی کار آمدن یک دولت انقلابی پیش بینی  می شود هجمه ها و فعالیت دشمن در فضای مجازی چندین برابر شود و هر روز شاهد انتشار یک یا چند محتوای  جدید با هدف نابودی سرمایه های ملی در فضای مجازی باشیم به همین منظور انتظار داریم رسانه ملی هوشمندانه در خط مقدم مقابله با این قبیل شبهات حاضر باشد و اجازه ندهد مهمترین سرمایه کشور که همان اعتماد ملی است به تاراج  رود.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.