about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

رسانه اجتماعی Gab از گوگل شکایت کرد

رسانه اجتماعی Gab در پی حذف شدن اپلیکیشن اختصاصی‌اش از فروشگاه Google Play Store گوگل را انحصارطلب خواند و از این شرکت شکایت کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ «اندرو توربا» مدیر عامل Gab اظهار داشت: «گوگل تهدیدی جدی بر سر راه انتقال آزاد اطلاعات در اینترنت است و به دلیل همین انحصارطلبی گوگل در بازار فناوری، به دادگاه فدرال شکایت کرده‌ایم».

گوگل در ماه آگوست، اپلیکیشن این رسانه اجتماعی را از Android Store حذف کرد که نشان از بی‌اعتنایی گوگل به سیاست گفت‌وگو محور دارد.

رسانه اجتماعی Gab چندی پیش، افرادی همچون «مایلو یناپولوس» عضو حزب راست‌گرای افراطی alt-right و «اندرو انگلین» ویراستار وب‌سایت نئونازی Daily Stormer را به استخدام خود در آورد. این دو شخص، سابقاً در رسانه‌هایی مانند توئیتر فعالیت داشتند که به دلیل سو سابقه رفتاری اخراج شدند.

گوگل این مرافعه را بی‌اساس خواند و اعلام کرد: «اپلیکیشن رسانه‌های اجتماعی، به‌ منظور باقی ماندن در Play Store باید اعتدال خود را نشان دهند و برای مثال از ایجاد هر گونه نفرت‌پراکنی یا ترویج خشونت جلوگیری کنند. این رسانه اجتماعی مادامی که از ترویج خشونت دوری کند، می‌تواند در Play Store حضور داشته باشد».

جالب است بدانید رسانه اجتماعی گب مدعی شده که گوگل، این رسانه اجتماعی را به دلیل همکاری‌هایش با توئیتر حذف کرده است.

شایان ذکر است؛ در سال ۲۰۱۵، گوگل و توئیتر قرارداد انتقال دیتا امضا کردند که به موجب آن، گوگل در میزان سود توئیتر نیز سهیم است. حال Gab مدعی شده با این قرارداد، تأثیر گوگل در دنیای مجازی دوچندان شده است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/31 - 12:10- جرم سایبری

هشدار به سرمایه‌گذاران پلتفرم هچ درباره احتمال افشای اطلاعات شخصی

به سرمایه‌گذاران نیوزیلندی که از پلتفرم سرمایه‌گذاری هچ استفاده می‌کنند، هشدار داده شده است که اطلاعات شخصی آنها ممکن است در جریان یک رخداد امنیت سایبری در آمریکا افشا شده باشد.

آزمایش
1405/06/31 - 12:05- آمریکا

آزمایش توان دفاع سایبری آمریکا در یک رزمایش سراسری

آمریکا هفته گذشته توان دفاع سایبری خود را در یک آزمون گسترده سراسری به محک گذاشت.

احتمال
1405/06/31 - 11:58- جنگ سایبری

احتمال حمله سایبری روسیه به ناتو

پتر پاول، رئیس‌جمهور جمهوری چک، روز دوشنبه گفت بعید می‌داند روسیه در آینده نزدیک حمله نظامی مستقیمی علیه یکی از اعضای ناتو انجام دهد.