about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان امنیتی معتقدند روسیه از شبکه‌های اجتماعی، به‌عنوان ابزاری جدید برای مقابله با سربازان آمریکایی استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ با توجه به مطالعات جدید، کارشناسان امنیتی مدعی هستند روسیه با انتشار پیام‌هایی در رسانه‌های اجتماعی، کارکنان نظامی و سربازان بازنشسته آمریکایی را هدف تهاجمات خود قرار داده‌اند. ظاهراً این سربازان آمریکایی، پیش‌تر در مورد کرملین، تبلیغات سیاسی و نظریه‌های مختلف را تبلیغ می‌کردند.

 پروفسور فیلیپ هاوارد، پژوهشگر آمریکایی و از کسانی که نقشی اساسی در انجام تحقیقات در این زمینه داشته است، گفت: «ما تمامی اخبار ناخواسته و جعلی در مورد مسائل امنیت ملی، خصوصاً با محوریت سربازان بازنشسته آمریکایی و کارکنان نظامی فعال را پیداکرده‌ایم. این کار ترکیبی پیچیده، از محتوا به همراه شایعات و توطئه‌های خشن است.»

ظاهراً در تحقیقات صورت گرفته در این زمینه، شبکه اجتماعی توییتر، نقش بسیار پررنگ‌تر و فعال‌تری نسبت به سایر شبکه‌ها، از جمله فیس بوک داشته و سرمایه‌گذاری بیشتری در این مورد صورت پذیرفته است.
نتایج این مطالعات پس‌ازآن اعلام شد که فیس بوک هفته گذشته، مطلبی در مورد تلاش مسکو برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا منتشر کرد. در آن گزارش، روسیه متهم به خرید تبلیغات اینترنتی به شکل ویژه‌ای برای تأثیرگذاری بر ایالاتی مانند میشیگان و ویسکانسین و گروه‌های جمعیتی خاص که در نتیجه انتخابات آمریکا نقش مهمی داشتند، شد.
 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.