about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

رزمایش طوفان سایبری آمریکا

رزمایش طوفان سایبری چندین هدف را تعقیب می‌کند. از اهداف آن، سنجش توانایی‌ها و ظرفیت‌های سازمان‌ها برای مقابله در برابر حملات، کسب آگاهی برای پاسخگویی به حملات و تقویت آمادگی بخش دولتی و خصوصی بود. این رزمایش در سه مرحله تابه‌حال انجام‌شده است:
مرحله‌ی اول: در ماه فوریه‌ی سال ۲۰۰۶ صورت گرفت. این رزمایش با شرکت ۱۱۵ سازمان صورت گرفت. در این رزمایش چهار بخش وجود داشت: فناوری اطلاعات، ارتباطات، انرژی، حمل‌ونقل هوایی. این رزمایش امکان این را فراهم می‌کرد که شرکت‌کنندگان بتوانند به انواع حملات سایبری مشابه که علیه زیرساخت‌های حیاتی صورت می‌گیرد پاسخ دهند.
مرحله دوم: در ماه مارس سال ۲۰۰۸ صورت گرفت. در این رزمایش پنج کشور استرالیا، کانادا، نیوزلند، انگلیس و آمریکا وجود داشتند. ازجمله شرکت‌های بزرگ مثل سیسکو، مک کافی، مایکروسافت در این رزمایش شرکت کردند. در این رزمایش، شرکت‌کنندگان توان پاسخگویی سایبری خود را به حملات سایبری هماهنگ چندروزه علیه زیرساخت‌های سایبری جهانی را ‌سنجیدند.
مرحله سوم: در ماه سپتامبر سال ۲۰۱۰ صورت گرفت. این رزمایش بر اساس موفقیت‌های دو مرحله پیش انجام شد. هرچند پیشرفت‌هایی که در زمینه توانایی امنیت سایبری ملی، تهدیدات سایبری و تأکید زیاد بر روی گسترش همکاری میان بخش عمومی و خصوصی سبب شکل‌گیری مرحله سوم این رزمایش شد. در این مرحله از رزمایش، برنامه‌ی پاسخ به حوادث سایبری ملی پیشرفته رزمایش شد. در این مرحله نیز ۱۵ کشور شرکت و ۶۰ شرکت خصوصی سایبری فعالیت داشتند.
همچنین در سال ۲۰۱۳، یازده کشور به‌صورت بین‌المللی این رزمایش را انجام دادند ولی در مراحل سه‌گانه‌ی این رزمایش، این قسمت به‌عنوان یک مرحله مجزا ذکر نشده است.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.