about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

رزمایش سایبری مشترک نیوزیلند و آمریکا

به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ نیوزیلند اقدام به برگزاری رزمایش مشترک امنیت سایبری با همکاری ارتش آمریکا کرده است.این رزمایش که در قالب تمرینی با عنوان «پرچم سایبری»، سه‌شنبه گذشته در مرکز دفاعی سافولک در ویرجینیا برگزار شد. این سومین سال شرکت نیوزیلند در این تمرینات است که به شبیه‌سازی حملات سایبری می‌پردازد و به گفته مقامات دفاعی به توسعه توانمندی‌های جدید سایبری این کشور کمک خواهد کرد.
 ریس تیلور1، فرمانده این عملیات در جناح نیوزیلند عنوان کرد که گروهش را توانسته با اپراتورهای باتجربه مقابله کند. وی همچنین عنوان کرد که آن‌ها از تجهیزاتی در این تمرینات استفاده کرده‌اند که در کشورشان استفاده می‌کنند. این فرمانده امنیتی درباره کیفیت این دوره گفت: «این شانسی بود برای ارتقای مهارت‌ها، خیلی کارها بود که در این تمرینات انجام شد و ما نمی‌توانستیم در کشور خودمان انجام دهیم. من به اعضای گروه افتخار می‌کنم.»
این تمرینات مشترک با حضور 2000 نفر و با استفاده از شبکه‌های ارتباطاتی واقعی انجام شد. این نیروها با تهدیدهای مداوم از طرف مقابل باهدف اطمینان از توانایی مقاومت اپراتورها، روبه‌رو شدند. جو برتون2، استاد دانشگاه ویکتوریا گفت که نیوزیلند در ابتدا، میان کشورهای موسوم به پنج چشم (آمریکا، انگلیس، کانادا، استرالیا و نیوزیلند) ارتباط امنیت سایبری ضعیفی داشته است، ولی در حال حاضر وضعیت خوبی دارد. دکتر برتون با اشاره به همکاری دولت و اداره امنیت ارتباطات عنوان کرد که دولت با تأسیس مرکز ملی امنیت سایبری و اختصاص واحدهایی در نیروی دفاعی این کشور به ارتقای امنیت سایبری اقدام کرده است. وی از آمریکا با عنوان «برجسته‌ترین قدرت امنیت سایبری جهان» نام برد که همکاری با آن‌ها برای نیروهای نیوزیلندی بسیار مفید خواهد بود. وی افزود: «ما نیاز داریم نیروهایی به عراق و افغانستان اعزام کنیم با این اطمینان که آن‌ها می‌توانند با امنیت کامل به برقراری ارتباط بپردازند و سیستم‌های ارتباطاتی آن‌ها در برابر نفوذ اطلاعاتی که نهایتاً به مرگ آن‌ها منجر می‌شود، ایمن باشند.»
پائول بوچانان3، رئیس شرکت مشاوره «ارزیابی موازی 36 ام» عنوان کرد که کشورهای غربی به‌طورکلی و نیوزیلند به‌طور اختصاصی، در پشت پرده اهداف کشورهایی مانند چین و روسیه در زمینه امنیت سایبری هستند. به گفته وی، پیشرفت‌های جدید نیوزیلند در امنیت سایبری می‌تواند این کشور را همپای شرکای امنیتی خود نگه دارد. به نظر بوچانان نیوزیلند هنوز در جبهه‌ای که اکثر تهدیدات آن از جانب جرائم اینترنتی، هک سازمان‌های دولتی، ارتش و سیستم‌های شرکت‌های خصوصی اعمال می‌شود، مصونیت ندارد.

Security analyst Paul Buchanan of 36th Parallel Assessments

پائول بوچانان

------------------------------------------

1. Rhys Taylor

2. Joe Burton

3. Paul Buchanan

تازه ترین ها
بازتعریف
1404/03/28 - 14:21- آسیا

بازتعریف میدان نبرد در درگیری ایران و رژیم صهیونیستی

در درگیری ایران و رژیم صهیونیستی، موشک‌ها، پهپادها و دکترین نظامی میدان نبرد را بازتعریف می‌کنند.

آیا
1404/03/28 - 12:08- جنگ سایبری

آیا رژیم صهیونیستی واقعاً می‌تواند واتساپ را هک کند؟

مقامات ایرانی امروز از شهروندان خواستند فوراً اپلیکیشن واتساپ را از تلفن‌های همراه خود حذف کنند.

حمله
1404/03/28 - 11:38- جنگ سایبری

حمله سایبری به صرافی رمزارز ایرانی نوبیتکس

نوبیتکس، بزرگ‌ترین صرافی رمزارز ایران، ظاهراً روز چهارشنبه هدف یک رخنه امنیتی گسترده قرار گرفته و متحمل زیان بیش از ۴۸ میلیون دلاری شده است.