about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

رزمایش سایبری مشترک میان آمریکا و تایوان

آمریکا و تایوان برای اولین بار یک رزمایش سایبری مشترک را برگزار کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس گزارش‌های منتشر شده، آمریکا و تایوان برای اولین بار در حال برگزاری یک رزمایش سایبری مشترک با یکدیگر هستند. در این رویداد مقامات تایوانی توسط ایمیل‌ها و متن‌های فیشینگ مورد حمله قرار می‌گیرند تا یک واقعه جنگ سایبری واقعی شبیه‌سازی شود.

رزمایش یاد شده با همکاری دولت محلی تایوان و موسسه آمریکا در تایوان (AIT) در حال برگزاری است. مقامات این موسسه توضیح دادند تمرکز تهدیدات روی کره شمالی و چندین بازیگر دیگر قرار دارد؛ اما تایوان در گذشته اعلام کرده بود که بیشتر حملات سایبری که تجربه کرد، از سوی سرزمین اصلی چین (mainland China) انجام گرفته اند.

مقامات تایوان در اکتبر 2019 گفته بودند:

مقابله با تهدیدات یاد شده به مانند انجام یک نبرد همه روزه است.

رزمایش یاد شده تا پنج شنبه، 7 نوامبر ادامه خواهد داشت. در این مدت تلاش می شود تا به وبگاه های دولتی نفوذ صورت گرفته و هک شوند. این کار به واسطه فریب کارمندان به منظور پذیرش فایل ها و ارتباطات آلوده انجام می گیرد. همچنین اعلام شد شرکت های خصوصی نیز در این چالش حضور خواهند داشت.

ورله نوونز (Veerle Nouwens) از موسسه هدمات واحد سلطنتی انپلیس برای مطالعات دفاع و امنیتی گفت:

از نظر تایوان، سرزمین اصلی چین، اصلی ترین منبع حملات سایبری به این جزیره به حساب می آید. مدیر کل آژانس امنیت سایبری تایوان (Taiwan's Cyber Security Agency) گفته است، شبکه های دولت تایوان در هر ماه حدود 30 میلیون حمله را تجربه می کند که به نظر می رسد نیمی از آنها از سمت چین انجام می شود. با وجود این، بدون در نظر گرفتن کشور مبدا، تقویت امنیت سایبری به طور فزاینده ای در حال تبدیل شدن به اولویت الی هر شرکت دولتییا خصوصی است.

رزمایش تهاجم و تدافع سایبری یا کد (Code)، به طور رسمی توسط ریموند گرین (Raymore Greence)، یکی از مقامات موسسه آمریکا در تایوان  برگزار شده و توسط مایکروسافت میزبانی می شود. گرین از این رویداد به عنوان مرز جدیدی در همکاری سایبری آمریکا و تایوان یاد کرد.

گرین ادامه داد:

بزرگترین تهدیدات امروزی سربازانی نیستند که از ساحل به زمین حمله می کنند؛ بلکه بازیگران بدی هستند که برای جامعه و شبکه های باز ما علیه خودمان استفاده می کنند. از بسیاری از جهات، تهدیدات سایبری بزگترین تاثیر را روی همه ی ما می گذارند.

مقام یاد شده افزود، مهاجمان به دنبال تضعیف انتخابات، به خطر انداختن زیرساخت ها و تراکنش های مالی هستند. کشورهای دیگری از جمله استرالیا، اندونزی و ژاپن، بخشی از چالش های امنیتی تایوان را تشکیل می دهند.

آموزش هایی که در رزمایش سالانه کد ارائه می شوند، بر اساس یک شبیه سای حملات رایانه ای بین المللی به رهبری آمریکا انجام می گیرد که با نام رزمایش های سایبر استورم (Cyber Storm) شناخته می شوند.

مقامات تایوانی شرح دادند که در بهار سال 2018 به دفعات درخواست کرده بودند که در رزمایش مذکور شرکت داده شوند؛ اما با این مسئله موافقت نشد.

موسسه مذکور اعلام کرد، آمریکا قصد دارد رویداد مذکور را در سال 2020 نیز برگزار کرده و کارشناسان امنیت سایبری خود را به تایوان بیاورد. هدف از این کار حضور آنها در پارک های علمی و سایبر مراکز فنی تایوان است تا سمینارهایی را در این حوزه برگزار کنند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.