about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

رزمایش سایبرشیلد با محوریت دفاع سایبری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ سایبرشیلد، یک رزمایش با محوریت تمرین تاکتیک‌های دفاع سایبری بود که برای آموزش، تمرین و ارتقاء مهارت نیروهای گارد ملی، گروه‌های دفاع سایبری شبکه (CND-T)، گروه‌های آنالیز و تحلیل تهدیدات سایبری و رهبران آن‌ها، در زمینه دفاع سایبری برگزار شد. این رزمایش، با حضور بیش از 900 سرباز و افسر نیروی هوایی، دریایی و غیرنظامیان از 47 ایالت مختلف آمریکا برگزار شد. از دیگر اعضای شرکت‌کننده در این رزمایش، اعضای گارد ملی هوایی، ارتش آمریکا، نیروهای ذخیره ارتش، کارکنان نیروی دریایی، نیروهای غیرنظامی، سازمان‌های مختلف دولت فدرال، شرکای بخش صنعتی و دانشگاهیان بودند که توانستند با حضور در سایبرشیلد 2016، مهارت‌ها و توانایی‌های سایبری خود را در رقابت با سایر شرکا، به نمایش بگذارند.

اهداف

  • آموزش متمرکز نیروها و ارزیابی توانایی‌های گروه‌های دفاع سایبری شبکه در آمریکا
  • بررسی آمادگی نیروها در شرایط بحرانی  

کیفیت رزمایش

هفته اول این رزمایش به برگزاری کلاس‌های آموزشی گذشت. هفته دوم این رزمایش نیز به اجرای عملیاتی آموزش‌های انجام‌شده و استفاده از مهارت‌های دفاعی برای حفاظت از شبکه‌ها سپری شد و نیروها مهارت‌های آموزش‌دیده شده را به‌صورت عملیاتی، به اجرا گذاشتند.
مطابق با سایر رزمایش‌های سایبری، در این رزمایش نیز اعضا به دو دسته مهاجم و مدافع تقسیم شدند. گروه‌های قرمز، یا همان مهاجمان، حملات سایبری را به اهدافی مشخص آغاز کرده و گروه‌های آبی، وظیفه دفاع در برابر این مهاجمان را بر عهده داشتند. چنین آرایشی، سبب شد تا گروه‌های مدافع و مهاجم، حالات واقعی در یک حمله سایبری را تجربه کنند.
مسئولین برگزارکننده رزمایش، مدعی هستند که این رزمایش، از حیث نوع آموزش نیروها، با سایر رزمایش‌های مشابه، متفاوت بوده است، چرا که در این رزمایش، آموزش‌های متفاوتی نیز برای شرکت‌کنندگان در نظر گرفته شد.

 

 

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/02/15 - 18:50- جنگ سایبری

پیش‌بینی تازه اف بی آی درباره فعالیت‌های گروه‌های طوفان چین

با گذشت نزدیک به دو سال از افشای عمومی حمله گروه هکری تحت حمایت دولت چین به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا، تهدید ناشی از آن همچنان ادامه دارد.

بی‌خبری
1404/02/15 - 18:40- جرم سایبری

بی‌خبری بیماران، ماه‌ها پس از افشای داده‌های آزمایشگاهی

بیش از ۱۱ ماه پس از آن‌که یک گروه باج‌افزاری داده‌های شرکت خدمات پاتولوژی بریتانیایی سینوویس را منتشر کرد، هنوز به بیماران آسیب‌دیده اطلاع داده نشده که چه اطلاعاتی از آن‌ها فاش شده است.

مقام
1404/02/15 - 18:29- آمریکا

مقام شورای امنیت ملی: دولت ترامپ سناریو را تغییر خواهد داد

یک مقام ارشد کاخ سفید روز پنج‌شنبه اعلام کرد که دولت ترامپ قصد دارد استفاده از اقدامات تهاجمی سایبری را به عنوان ابزاری برای قدرت ملی عادی‌سازی کند.