about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

رزمایش جنگ سایبری آمریکا در انگلیس

وزارت دفاع، وزارت امنیت داخلی، سازمان امنیتی ملی و تعدادی دیگر از سازمان‌های آمریکا به همراه چند تن از مقامات انگلیسی و شرکت‌های خصوصی برای رزمایش جنگ سایبر به نام سایبر گارد (Cyber Guard)- که قرار است سه هفته به طول انجامد- در شهر سافک انگلیس گرد هم آمدند.
در این رزمایش، ۱۴ گروه، حملات شبیه‌سازی‌شده را آزمایش کردند. این رزمایش در ماه ژوئن برگزار شد ولی تاریخ دقیق برگزاری آن مشخص نیست. هدف از برگزاری آن، آمادگی مقامات نظامی و امنیتی در حوزه‌ی جنگ سایبر بود.
وجه تمایز رزمایش امسال با سال‌های گذشته، شرکت تعدادی از مسئولین حوزه‌های انرژی و بانکی بود. گمان می‌رود دولت آمریکا درصدد سنجش توانایی بخش صنعتی در مواجهه با حملات سایبری است.
جزئیات این رزمایش در خبری دیگر منتشر خواهد شد.

تاریخچه‌ی رزمایش سایبر گارد

تازه ترین ها
دیدگاه
1404/08/21 - 16:26- آسیا

دیدگاه شرکت ویتل درمورد امنیت سایبری فیلیپین

شرکت ویتل معتقد است که فیلیپین یک قطب امنیت سایبری جهانی به شمار می‌رود.

تأکید
1404/08/21 - 15:54- آفریقا

تأکید رهبران نظامی آفریقا بر کاهش شکاف دیجیتال

رهبران نظامی آفریقا در رواندا برای کاهش شکاف دیجیتال در آموزش دفاعی دیدار کردند.

همکاری
1404/08/21 - 15:19- آسیا

همکاری پارامونت و مرکز ملی امنیت سایبری بحرین

پارامونت و مرکز ملی امنیت سایبری در بحرین در حاشیه کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی امنیت سایبری عرب قرارداد همکاری امضا کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.