about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

این بدافزار جدید با رویکرد تخریب و سرقت اطلاعات، سیستم عامل های لینوکس، مک و ویندوز را تحت تأثیر قرار داده است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هک‌رید؛ بدافزار «CrossRAT» سیستم عامل های لینوکس، مک و ویندوز را هدف قرار داده و به گونه ای طراحی شده که به وسیله آنتی ویروس ها قابل شناسایی نیست.

محققان شرکت امنیتی «OutLook»، هفته گذشته از وجود این بدافزار آگاه شدند و به اطلاع عموم رساندند.

بنیاد مرز الکترونیکی «Electronic Frontier Foundation»، قربانی جاسوسی گسترده توسط همین بدافزار قرار گرفته است. این بدافزار به توسط گروه هکری دارک کراکال (Dark Caracal) طراحی شده است. چندی پیش در خبر ها داشتیم که گروه هکری مذکور 21 کشور در سراسر جهان را هدف قرار داده است. کارشناسان مدعی شدند این گروه هکری متعلق به لبنان بوده و رویکرد آن سرقت اطلاعات از مقامات و مسئولان کشور ها است.
 

Paragraphs
رد
رد پای گروه هکری کراکال در انتشار بدافزاری جدید

اخیراً کارشناسان بدافزاری خطرناک به نام «CrossRAT» را شناسایی کرده اند و اظهار کردند که این بدافزار نیز متعلق به گروه هکری دارک کراکال است. بدافزار مذکور با زبان برنامه نویسی جاوا (Java programming language) طراحی شده است و سیستم عامل هایی مانند لینوکس، مک و ویندوز را تحت الشعاع قرار می دهد.

این بدافزار به شکل ماهرانه ای می تواند برنامه های آنتی ویروس را دور بزند و ضمناً فایل ها و اطلاعات موجود روی سیستم قربانی را دست کاری یا تخریب نماید. از این رو می تواند از صفحه دسکتاپ یا هر چیز دیگری که کاربر می بیند عکس (screenshots) بگیرد. همچنین میتواند برخی فایل های «DLL» سیستم عامل را برای نفوذ وسیع تر اجرا کند.

محقق امنیت سایبر و یک از هکرهای ساق آژانس امنیت ملی آمریکا «Patrick Wardle» اظهار کرد که بدافزار «CrossRAT» پس از آلوده شدن سیستم به طور کامل و بسیار دقیق کل سیستم کاربر را اسکن و اطلاعاتی چون نوع سیستم و ساختار سخت افزاری قربانی را سرقت می کند.

رد
رد پای گروه هکری کراکال در انتشار بدافزاری جدید

وقتی محققان با دقت بیشتری سیستم ها را بررسی کردند فایل این بدافزار که با نام « hmar6.jar » بوده است، پیدا کردند. گفتنی است در میان 58 آنتی ویروس مختلف فقط یکی از آنها توانست بدافزار مذکور را کشف کند.

پس از تحقیقات گسترده کارشناسان مسیری که این بدافزار در سیستم عامل های مختلف مخفی می شود را شناسایی و اعلام کرده اند، که این مسیر ها به شرح زیر است:

ویندوز (Windows):

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\ registry key
اگر در این مسیر یافت نشد می توان از طریق cmd کلمات « java،  -jar و  mediamgrs.jar» را جستجو کرد.

مک (Mac):

 in /Library/LaunchAgents
یا
  ~/Library/LaunchAgents named mediamgrs.plist
اگر در این مسیرها یافت نشد می توان « mediamgrs.jar و  in ~/Library» را جستجو کرد.

لینوکس (Linux):

~/.config/autostart likely named mediamgrs.desktop
اگر در این مسیر یافت نشد می توان کلمات « mediamgrs.jar و  in /usr/var» را جستجو کرد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.