about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

رد مخالفت وزیر با ادامه فعالیت تلگرام

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ بعدازآنکه رسانه‌ها به نقل از وزیر ارتباطات از مخالفت وی با ادامه فعالیت تلگرام در ایران خبر دادند؛ وزارت ارتباطات با صدور اطلاعیه‌ای آن را سوءبرداشت‌های رسانه‌ای تلقی کرد و هدف از صدور این اطلاعیه را «صدمه ندیدن توسعه حوزه ارتباطی کشور» عنوان کرد.

وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات با این توضیح که در انعکاس صحبت‌های وزیر در دیدار با آیت‌الله مکارم شیرازی سوءبرداشت رخ‌داده است، صحبت‌های وزیر بازخوانی شده و آمده است: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در سفر به قم با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه زیرساخت کشور گفت: تلاش ما آن است که از بسترهای فراهم‌شده به‌وسیله ارتقای زیرساخت در جهت تولید محتوای بومی و ارائه باکیفیت خدمات به کاربران استفاده کنیم

واعظی افزود: در حوزه آسیب‌های احتمالی فضای مجازی نیز راه‌حل مناسب محدود کردن یا مسدود کردن فضای مجازی یا شبکه‌های اجتماعی نیست بلکه باید به توانمندسازی و بومی‌سازی و تولید محتوای فاخر بپردازیم.

وزیر ارتباطات در این زمینه اضافه کرد: به‌عنوان نمونه هزاران شبکه اجتماعی مثل تلگرام در کشور فعال هستند که امکان تبادل هر نوع محتوایی را فراهم می‌سازند اما راه‌حل جلوگیری از آسیب‌های احتمالی مسدود کردن و بستن این شبکه‌ها نیست بلکه باید بسترسازی لازم برای تولید و نشر شبکه‌های اجتماعی بومی باقابلیت مناسب و قابل‌قبول کاربران فراهم گردد.

واعظی همچنین با یادآوری برهه‌های مختلف زمانی و حضور شبکه‌های اجتماعی در این برهه‌ها افزود: زمانی وایبر و یا زمانی دیگر ویچت و واتس اپ شبکه مورداستفاده اکثر کاربران بود اما دیدیم که ظرف 24 ساعت بیش از 14 میلیون کاربر ایرانی به شبکه تلگرام مهاجرت کردند.

وی اظهار کرد: درواقع گرایش کاربران به سمت شبکه‌ای است که دارای قابلیت مناسب و رفع کننده نیازهای ارتباطی‌شان باشد و در این زمینه نام شبکه مطرح نیست پس با بومی‌سازی شبکه اجتماعی دارای قابلیت مناسب می‌توان کاربران داخلی را جذب کرد.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.