about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رئیس‌جمهور روسیه اتهامات سایبری آمریکا علیه این کشور را بی‌اساس خواند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس‌جمهور روسیه اتهامات سایبری آمریکا علیه این کشور را بی‌اساس خواند. ولادیمیر پوتین در گفتگو با شبکه NBC اظهار داشت اظهارات مقامات آمریکا در مورد حملات سایبری روسیه به این کشور بی‌اساس بوده و یک‌بار هم شواهدی دراین‌باره به روسیه ارائه نشده است.

پوتین اظهار داشت:

ما را به همه‌چیز متهم کرده‌اند: دخالت در انتخابات، حملات سایبری و غیره و غیره. حتی یک‌بار هم زحمت ارائه شواهد و مدارک را به خود نداده‌اند. فقط اتهامات بی‌اساس.

رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه روسیه جنگ سایبری علیه آمریکا در فضای سایبری راه نینداخته بیان داشت این سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا هستند که اقداماتی علیه روسیه در فضای سایبری انجام می‌دهند. 

پیش‌تر در حمله به بزرگ‌ترین اپراتور خطوط انتقال نفت آمریکا کلونیال پایپ لاین رئیس‌جمهور این کشور مدعی شده بود آژانس امنیت ملی تأیید کرده که هکرهای عامل این حمله سایبری در روسیه واقع‌شده‌اند و مقامات روسیه ارتباطی به این حمله نداشته‌اند. 

در حمله سایبری به تأمین‌کننده گوشت JBS Food آمریکا نیز که منجر به تعطیلی بخش‌های مختلف این شرکت شده بود، آمریکایی‌ها مدعی شدند باج را هکرهایی از روسیه درخواست کرده و در این حمله مجرمان سایبری REvil دست داشته‌اند. رئیس‌جمهور روسیه این ادعا را پوچ و مضحک خوانده بود. 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.