about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

روز گذشته چاپ و توزیع بسیاری از روزنامه‌های پرمخاطب آمریکا به‌علت حمله سایبری، دچار اختلال شد و اکنون برخی منابع، از پیدا شدن ردپای هکرهای وابسته به کره شمالی در این حادثه، خبر می‌دهند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ حمله سایبری مذکور از طریق تزریق یک بدافزار خطرناک به سیستم های چاپ «تریبون پابلیشینگ» صورت گرفته بود که توسط نشریاتی نظیر لس آنجلس تایمز، شیکاگو تریبون، بالتیمور سان مورد استفاده قرار می گیرد. تحقیقات اولیه در این زمینه منبع حمله سایبری را خارج از آمریکا نشان می دادند و شواهد موجود از اجرای آن توسط هکرهای کره شمالی حکایت دارند.

کارشناسان تریبون پابلیشینگ، پس از تحقیق و بررسی تأکید کرده اند که بدافزار کشف شده، نسخه ای از خانواده «Ryuk» است که توسط یکی از گروه های معروف هک وابسته به دولت کره شمالی به نام «لازاروس» مورد استفاده قرار می گیرد. 

از دیگر اتهامات این گوه می توان به هک «سونی پیکچرز» در سال ۲۰۱۴، حمله سایبری به بانک بنگلادش در سال ۲۰۱۶ و دست داشتن در توسعه باج افزار بسیار خطرناک واناکرای اشاره کرد.

کارشناسان امنیتی، این بدافزار را در فایل های آسیب دیده و با پسوند «ryk» پیدا کرده اند که به بدافزار Ryuk مربوط می شود. به گفته این مؤسسه، هدف اصلی مهاجمان، آسیب زدن به زیربنای سامانه چاپ بوده و نشانه ای از تلاش برای سرقت اطلاعات مشترکان پیدا نشده است.

اهمیت این مسئله، تا آنجا پیش رفته است که سازمان های امنیتی فدرال نیز بررسی جنبه های مختلف حمله سایبری را در دستور کار قرار داده‌اند.

هنوز نمی توان با قاطعیت درباره عامل اصلی حمله به زیرساخت نشریات آمریکایی اشاره کرد؛ اما کره شمالی پیش از این، بارها به حمله سایبری متهم شده است. هکرهای منتسب به دولت پیونگ یانگ، تاکنون بیت کوین های زیادی را به سرقت برده اند که ارزش آن، بالغ بر میلیون ها دلار عنوان شده است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.