about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

بر اساس آخرین اخبار موثق، دولت کره شمالی با تقویت ارتش سایبری و عملیات سرقت اینترنتی، در پی تأمین هزینه‌های خود است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در برهه‌ای که توجه جهانیان کاملاً به مسئله آزمایش‌های موشکی کره شمالی معطوف است، این کشور با تقویت ارتش سایبری خود، به جرائم متعدد سایبری علیه دیگر کشور‌ها، شرکت‌ها و اشخاص حقیقی در سراسر جهان، دست می‌زند.

به منظور روشن شدن توان کره شمالی در استفاده از امکانات محدود برای ایجاد اختلالات عظیم، می‌توان به اقدامات این کشور در ماه سپتامبر امسال اشاره کرد. رژیم کره شمالی، در ماه یاد شده با ارسال سلسله پیامک‌هایی به نیروهای نظامی امریکایی مستقر در کره جنوبی، از آن‌ها می‌خواست که خود را برای خروج اضطراری از خاک کره، آماده کنند.

همچنین در ماه گذشته میلادی، شاهد انتشار گزارش امنیتی شرکت فایرآی در مورد 3 حمله‌ی بزرگ کره شمالی به بستر مبادلات بیت کوین در ماه‌های اخیر و سرقت مبالغ هنگفت از این ارز دیجیتال بوده‌ایم.

گرچه موفقیت کامل این حملات کره شمالی همچنان در هاله‌ای از ابهام است، اما بررسی اقدامات اخیر این کشور، مبین تغییر اساسی رویکرد کره شمالی در سازمان‌دهی و اجرای عملیات مخرب سایبری است.

رابرت هانینگتون (Robert Hannigan)، رئیس پیشین GCHQ، سرویس امنیت و اطلاعات ارتباطات دولتی بریتانیا، در مصاحبه‌ای با وبگاه خبری اکسپرس (The Express)، در مورد کره شمالی، با یادآوری نحوه عملکرد باج‌افزار جهانی واناکرای، گفت: «متخصصان سایبری کره شمالی، در پی سرقت از ما هستند.»

بررسی توانمندی‌های سایبری کره شمالی، از موضوعات مورد بررسی مرکز مطالعات استراتژیک در سال‌های اخیر بوده است. این مرکز مطالعاتی، در دسامبر 2015، طی گزارشی با عنوان «عملیات، استراتژی و رفتار سایبری کره شمالی»، در مورد کره شمالی نوشت: «استراتژی زمان صلح کره شمالی، بر  راه‌اندازی عملیات غیرمتعارف با شدت کم برای اخلال در وضع صلح‌آمیز موجود، مبتنی است. زیرا این کشور، با وجود توانمندی‌های سایبری بالا، توان کنترل شرایط فضای مجازی و پیروزی در رویارویی‌های عرصه سایبری را ندارد.»

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.