about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

رتبه‌بندی سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ ماه مارس هرسال نوبت آن است که آژانس‌های دولتی گزارش‌های سالیانه امنیت سایبری خود را ارائه دهند. هفته گذشته، اداره مدیریت و بودجه (OMB) گزارش رتبه‌بندی امنیت سایبری آژانس‌های دولتی آمریکا را در سال 2015 منتشر کرد. نتیجه گزارش برای بیشتر آژانس‌ها خوب نبوده است. در میان 24 آژانس بزرگ آمریکایی که ارزش‌گذاری شده‌اند اداره خدمات عمومی تنها آژانسی است که توانست رتبه A را کسب کند. این یک نزول قابل‌ملاحظه نسبت به سال 2014 است که در آن هشت آژانس دولتی توانسته بودند رتبه A را کسب کنند.
این سازمان دولتی ارزیابی خود را بر مبنای معیارهایی انجام می‌دهد که نیاز به پاره‌ای اصلاحات دارد ازجمله آن‌ها این است که:
اداره مدیریت و بودجه باید به سمت مکانیزه کردن گزارش اطلاعاتی آژانس‌ها به‌منظور ارزش‌گذاری مستمر روی اثربخشی برنامه‌های این آژانس‌ها حرکت کند. این اداره هنوز از روش کهنه‌ای استفاده می‌کند که مانع از به‌روزرسانی مداوم گزارش‌های ارسالی به اعضای کنگره می‌شود و این نقص کار اعضای امنیتی کنگره را برای نظارت دقیق سخت‌تر می‌کند.
ازجمله معیارهایی که باید در ارزیابی اداره مدیریت و بودجه در نظر گرفته شود پیمانکاران شخص ثالت و همکاران تجاری آژانس‌هاست. با توجه به حملات امنیت سایبری که در سال‌های اخیر شرکت‌های اطلاعاتی را هدف قرار داده مشخص‌شده است که پیمانکاران شخص ثالث می‌توانند خطر قابل‌توجهی در امنیت سایبری شرکت‌ها به دنبال داشته باشند، چراکه شرکت‌ها هیچ معیاری برای نظارت بر عملکرد امنیت سایبری پیمانکاران خود در نظر نمی‌گیرند.
شایان‌ذکر است که اداره مدیریت و بودجه، بزرگ‌ترین اداره در ستاد کارکنان ریاست جمهوری ایالات‌متحده است که کار اصلی این اداره کمک به رئیس‌جمهور در آماده‌سازی بودجه سازمان‌های دولتی است درنتیجه ارزیابی این اداره در تعیین میزان بودجه آژانس‌های امنیتی و اطلاعاتی تأثیرگذار خواهد بود.
 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد